Beşiktaş Alex Teixeira'yı alabilecek mi? Sambacı, yönetimden servet istiyor!

Beşiktaş yönetimi Adem Ljajic'i gönderip yerine Alex Teixeira'yı almak istiyor ama Brezilyalı yıldızın maliyeti dudak uçuklatıyor. 31 yaşındaki futbolcu hem yıllık 3.5 milyon Euro garanti para hem de aynı miktarda imza parası talep etti. Transfer görüşmelerinin bu hafta sonuçlanması bekleniyor.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'nın Siyah-Beyazlılar'dan servet istediği iddia edildi. Dün, Josef de Souza'yla birlikte Kartal pozu veren 31 yaşındaki sambacı, hem yıllık 3.5 milyon Euro garanti para hem de aynı miktarda imza parası talep etti.

Hürriyet'in haberine göre; "Beşiktaş yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu Alex Teixeira ile görüşmelerini sürdürüyor. Bonservisi elinde olan Alex Teixeira’nın ilk istediği rakam, deyim yerindeyse siyah beyazlıların elini yaktı!

31 yaşındaki futbolcu hem yıllık 3.5 milyon Euro garanti para hem de aynı miktarda imza parası talep etti. Beşiktaş Yönetimi ise bu rakamı yüksek bularak indirime gitmesini istedi. Transfer görüşmelerinin bu hafta sonuçlanması bekleniyor."

GELİRSE SEVİYE ATLATIR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Brezilyalı yıldızı kadrosunda görmeyi çok istiyor. Sambacı için "Gelirse bize sınıf atlatır" yorumunda bulunan şampiyon çalıştırıcı, transferin olumsuz sonuçlanması ihtimaline karşı da B planını yedekte tutuyor.

Siyah-Beyazlı yönetim, mali disiplinden hiçbir şekilde kopmak istemiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin prensiplerine sıkı sıkı bağlı olduğu Beşiktaş'ta geçen sezonun yaz transfer dönemi çok istenen ancak yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçilen isimlerin yerine alınan Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier hamleleri örnek gösteriliyor.

Öte yandan, Şampiyonlar Ligi'nde yeterli bir kadro ile mücadele etmek isteyen Yalçın, istediği oyuncular alınmadığı için sözleşme görüşmelerinde kriz çıkarmıştı. Başta Hulk olmak üzere hiçbir istediği olmayan başarılı çalıştırıcının Alex Teixeira da olmazsa yönetime tavır alıp almayacağı merak ediliyor.

Beşiktaş Alex Teixeira'yı alabilecek mi? Sambacı, yönetimden servet istiyor!

Ocak ayından bu yana maça çıkmayan Teixeria, Vasco da Gama, Shakhtar Donetsk ve Jiangsu Suning formaları giydi. 2016’da transfer olduğu Çin Ligi’nde Jiangsu ile 5 sezonda 148 maça çıkan Brezilyalı orta saha oyuncusu, 73 gol attı.

Beşiktaş Alex Teixeira'yı alabilecek mi? Sambacı, yönetimden servet istiyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Alex Teixeira Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.