Beşiktaş, Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti!

Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, zorlu mücadeleyi 2-0 kazanmayı başardı.

Süper Lig'in 7. hafta maçında ligde zor günler geçiren Beşiktaş, evinde lider Alanyaspor'u konuk etti. 

Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle karşılaşmayı 2-0 kazanmayı bildi. Beşiktaş'ın gollerini  51. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz ve 69. dakikada Diaby attı.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan ciddi şekilde sakatlanarak maçı sedyeyle terk etti.

Maçın önemli anları:

BEŞİKTAŞ 2 - 0 ALANYASPOR

93' Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Djalma Campos sert bir şut attı ama kaleci Karius topu kornere gelmeyi başardı.

84' Atiba'nın güzel pasıyla savunmanın arkasına sarkan N'Koudou sol taraftan ceza sahasına girdi fakat karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta kaleci Marafona'yı geçemedi.

80' Sol taraftan duvar pası ile ceza sahasına girip son çizgiye inen Bakasetas topu içeri çevirdi ancak kale sahasındaki topa kimse dokunamadı.

69' GOL! Diaby'nin savunma arkasına attığı pasa hareketlenen Burak Yılmaz sağ taraftan içeri çevirdi. Arka direğe koşusunu sürdüren Abdoulay Diaby topu boş kaleye gönderdi.

51' GOL! Burak Yılmaz, penaltıyı gole çevirdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

50' PENALTI! N'Koudou ceza sahasında Baiano'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Arda Kardeşler beyaz noktayı gösterdi.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

34' İlk net pozisyon Alanyaspor'dan geldi! Ceza yayı üzerinde topu alan Bakasetas sağ taraftan ceza sahasına giren Cisse'yi gördü. Sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Cisse topu dışarı attı.

13' Hızlı gelişen Alanyaspor hücumunda Cisse savunmanın arkasına sarkan Bammou'yu düşündü ama kademeye giren Dorukhan rakibine vuruş izni vermedi.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Karius, Caner, Victor Ruiz, Vida, Lens, Atiba, Dorukhan, Oğuzhan, Ljajic, N'Koudou, Burak

Yedekler: Utku, Roco, Douglas, Umut, Diaby, Güven, Boyd, Necip, Muhayer, Rebocho

Alanyaspor: Marafona, Nskala, Tzavellas, Welliton, Baiano, Ceyhun, Siopis, Bammou, Bakasetas, Efecan, Cisse

Yedekler: Haydar, Caulker, Kaan, Onur, Umut, Musa, Veysel, Tayfur, Campos, Fernandes

 

Beşiktaş, Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti! ile ilgili etiketler Süper Lig Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.