Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. İyi bir çıkış içerisinde yer alan siyah beyazlılar eksik kadrosuna rağmen sahasında kazanmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Beşiktaş sahasında Alanyaspor’u konuk ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş ile iyi bir çıkış yakalayan siyah beyazlılar zirveden kopmamak adına bu maçı kazanmanın planlarını yapıyor.

Vodafone Park’ta 27 Ocak Cuma akşamında saat 20.00’da başlayacak Beşiktaş Alanyaspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Süper Lig'de çıktığı son 4 maçı kazanan Beşiktaş, taraftarı önünde Alanyaspor'a üstünlük kurarak çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan siyah-beyazlı takım, hanesine yazdırdığı 35 puanla 4. sırada yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı maçların 6'sını kazanan, 7'sinde berabere kalan ve 6'sından mağlup ayrılan Alanyaspor ise haftaya 25 puanla 9. basamakta giriyor.

Beşiktaş Alanyaspor

Siyah-beyazlı takımda 5 futbolcu, Corendon Alanyaspor maçında oynayamayacak. Son oynanan Kayserispor maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier, sarı kart cezalısı Romain Saiss ile Nathan Redmond ve tedavisi süren Rachid Ghezzal ile Josef de Souza takımdaki yerlerini alamayacak.

Alanyaspor'da ise Balkovec kart cezalısı.

Beşiktaş: Mert, Necip, Welinton, Tayyip, Masuaku, Salih, Gedson Fernandes, Muleka, Tayfur, Cenk, Aboubakar

Alanyaspor: Runarsson, Fer, Furkan, Fatih, Umut, Doumbia, Candeias, Oğuz, Efecan, Cavaleiro, Eduardo

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Alanyaspor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.