Beşiktaş - Alanyaspor maçı bilet fiyatları!

Beşiktaş - Alanyaspor maçı bilet fiyatları! Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışı sürerken, Beşiktaş evinde Alanyaspor'u konuk ediyor. Bu mücadeleyi stadyumda canlı izlemek isteyenler de internette Beşiktaş Alanyaspor maçının bilet fiyatlarını ve maça nasıl bilet alınacağını araştırmaya başladı. Konu hakkında detaylar haberimizde. Peki Beşiktaş - Alanyaspor maçına nasıl bilet alınır? İşte bilet fiyatları ve detaylar...

Beşiktaş - Alanyaspor maçı bilet fiyatları! Spor Toto Süper Lig'de 32. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Bu kritik mücadeleyi Vodafone Park'ta izlemek isteyenler de internette maç için bilet arayışlarını sürdürüyor. Peki Beşiktaş Alanya maçına nasıl bilet alınır? İşte Beşiktaş - Alanyaspor maçı bilet fiyatları ve detaylar...

BEŞİKTAŞ - ALANYASPOR MAÇI BİLET FİYATLARI!

Beşiktaş ile Alanyaspor arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 32. hafta kapanış mücadelesi öncesi bilet fiyatları ve bilet satın alma işlemleri için buraya tıklayınız!

BEŞİKTAŞ - ALANYASPOR MAÇI ÖNCESİ TAKIMLARIN SON DURUMLARI

Vodafone Park’ta bu akşam saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Alanyaspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Adriano, Vida, Mirin, Caner, Quaresma, Atiba, Dorukhan, Ljajic, Kagawa, Burak

Alanyaspor: Haydar, Cenk, Welinton, Caulker, N’Skala, Ceyhun, Ozan, Villafanez, Efecan, Djalma, Cisse

5 oyuncu sarı kart ceza sınırında

Beşiktaş’ta, gelecek haftaki Trabzonspor maçı öncesi 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipte Burak Yılmaz, Ricardo Quaresma, Domagoj Vida ve Jeremain Lens kart görürse, 33. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Bu arada Galatasaray karşılaşmasında sakatlanan ve sağ uyluk arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Gökhan Gönül de sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Alanyaspor ile 6. randevu

Beşiktaş ile Alanyaspor, Süper Lig’de yarın 6. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 5 maçtan 4’ünü siyah-beyazlılar kazandı, sezonun ilk yarısında Alanya’daki müsabaka 0-0 sona erdi. Beşiktaş’ın 11 golüne, Alanyaspor 3 golle yanıt verdi.

Beşiktaş - Alanyaspor maçı bilet fiyatları! ile ilgili etiketler Alanyaspor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.