Beşiktaş Alanyaspor geniş maç özeti izle

Beşiktaş Alanyaspor maç özeti yayınlandı. Süper Lig 33. hafta maçında lider Beşiktaş’ın sahasında 3-0 devirdiği Alanyaspor maçının geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Süper Lig’de lider durumda olan Beşiktaş evinde Vodafone Park’ta Alanyaspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar etkili olan siyah beyazlıların 3 topu da direkten dönerken Alanyaspor adına da kaçan müthiş fırsatlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Cenk Tosun, 58. dakikada Rachid Ghezzal ve 88. dakikada Kevin N'Koudou kaydetti. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 67 yaparken Alanyaspor ise 49 puanla 5. sırada kaldı.

Gelecek hafta Beşiktaş deplasmanda Erzurumspor’a konuk olurken Alanyaspor ise evinde Denizlispor’u ağırlayacak.

Alanyaspor'un 11'i: Marafona, Juanfran, Fatih Aksoy, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Berkan, Salih, Davidson, Babacar, Bareiro.

Beşiktaş'ın 11'i: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Cenk.

11' GOL! Sol kanattan Ghezzal'in kullandığı köşe vuruşunda Atiba ön direkte kafayı vurdu. Kale sahasına düşen topa Cenk Tosun dokundu ve topu filelere gönderdi.

58' GOL! Atiba'nın pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Ghezzal, çok şık bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi.

85' GOL! Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Atiba'nın pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına sokulan N'Koudou dar açıdan vuruşunu yaptı ve topu kaleci Marafona'nın yanından ağlara gönderdi.

Beşiktaş Alanyaspor maçının geniş özetini izlemek için tıklayınız

Beşiktaş Alanyaspor geniş maç özeti izle ile ilgili etiketler Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig Maç özeti geniş özet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.