Mario Balotelli olay çıkardı! Beşiktaş maçında 1 gol, 1 asistle oynayan İtalyan yıldız uslu durmuyor

Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor'u ağırlayan Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği maçta Adana ekibiyle 3-3 berabere kaldı. Oyuna 67'de giren Mario Balotelli önce 79'da skoru 3-2'ye getiren golü attı, 90+7'deki kornerde de Assombalonga'ya asist yaptı. Attığı golden sonra Beşiktaş yedek kulübesine hareket yapan İtalyan yıldız sarı kart görmüştü. 3-3'ten sonra ise olaylar büyüdü... Başrolde tabi ki Balotelli var.

Beşiktaş-Adana Demirspor maçının bitimiyle birlikte saha kenarı karıştı. Attığı gol sonrasında Beşiktaş yedek kulübesine hareket yapan Mario Balotelli, maçın bitimiyle birlikte yeniden bu noktaya gidince saha kenarı karıştı.

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya gelirken, Akdeniz ekibi 3-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 90+7. dakikada attığı golle 3-3’lük beraberlikle ayrılmayı başardı.

Bu golün ardından karşılaşma sona ererken, saha kenarı da karıştı. 78. dakikada attığı golle skoru 3-2’ye getiren Mario Balotelli, golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine doğru gelip hareket yapmıştı.

 

Bu hareketi sonrasında sarı kartla cezalandırılan Balotelli, maçın bitimiyle birlikte soluğu yeniden aynı noktada aldı. Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin’in tepki göstermesi üzerine bir anda ortalık karıştı ve tartışma büyüdü. Adana Demirspor kulübesinden çıkan isimler, Balotelli’yi uzaklaştırmak isterken, Murat Şahin’i ise sakinleştirmek ise oldukça güç oldu. Daha sonra araya girilmesi üzerine olaylar yatıştı.

Mario Balotelli olay çıkardı! Beşiktaş maçında 1 gol, 1 asistle oynayan İtalyan yıldız uslu durmuyor

Mario Balotelli olay çıkardı! Beşiktaş maçında 1 gol, 1 asistle oynayan İtalyan yıldız uslu durmuyor - Resim : 2

 

 

Mario Balotelli olay çıkardı! Beşiktaş maçında 1 gol, 1 asistle oynayan İtalyan yıldız uslu durmuyor ile ilgili etiketler Adana Demirspor Beşiktaş Sergen Yalçın mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.