Beşiktaş'a evinde şok skor! Adana Demirspor 3-0 geriye düştüğü maçta yenilmedi!

Lider Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor'u ağırlıyor. Siyah-Beyazlılar ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçta rahat bir galibiyete koşuyordu. Antalya deplasmanında müthiş bir geri dönüşe imza atan Kartal, Montero, Josef, Rıdvan'ın golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Rachid Ghezzal'den sezonun ilk asisti geldi, Adana ekibi Balotelli'nin füzesiyle skoru 3-2'ye getirdi geri dönüşü tamamlayan isim 90+7'de Assombalonga oldu.

Dk. 20. GOL! Miralem Pjanic soldan ortaladı, Francisco Montero'nun kafa vuruşu rakip savunmaya çarpıp ağlarla buluştu. Beşiktaş 1-0 öne geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund maçında gol sevinci yaşayan İspanyol stoper kariyerinin ilk lig golünü de atmış oldu. Boşnak yıldız Pjanic ise Vodafone Park'taki 3. maçında 3. asistini yaptı.

Dk. 25 GOL İPTAL! Siyah-Beyazlılar bir gol de Cyle Larin'le buldu ancak Kanadalı forvetin bu gole ofsayta takıldı. VAR kontrolü sonrası gol iptal edildi.

Dk. 44 GOL! Josef de Souza ceza sahasına doldurdu, Adana Demirspor kalecisi Ferhat Kaplan ile Fildişi Sahilli stoper çarpışarak yerde kaldı, Josef'in topu ağlarla buluştu. Beşiktaş bu ilginç golle skoru 2-0 yaptı.

Dk. 52 GOL! Rachid Ghezzal asistlere başladı... Cezayirli yıldızın pasında golü atan Rıdvan Yılmaz skor u 3-0 yaptı. Genç sol bek geçen hafta Antalya deplasmanında geri dönüşün fitilini ateşleyen golü atmıştı. Ghezzal ise sezonun ilk asistini yaptı.

Dk. 60 GOL! Adana Demirspor golü buldu... Arjantinli orta saha Matias Vargas yay üzerinden kazanılan serbest vuruşta topu barajın üstünden geçirmeyi başarıp kaleci Ersin'i avladı: 3-1.

Dk. 79 GOL! Maça 2. yarıda giren Mario Balotelli, yaklaşık 20 metreden gönderdiği füzeyle golü buldu. Adana Demirspor 3-0'dan 3-2 yaptı.

Beşiktaş'a evinde şok skor! Adana Demirspor 3-0 geriye düştüğü maçta yenilmedi!

 

Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-0'dan dönüp 2-3 mağlup eden Beşiktaş'ın 6. haftadaki rakibi Adana Demirspor'u da 3 golle geçiyorum derken 90+7'de şok yaşadı. 

6 haftada 14 puana ulaşan Sergen Yalçın'ın şampiyon Beşiktaş'ı hafta sonu Altay'la deplasmanda kozlarını paylaşacak.

BEŞİKTAŞ : Ersin, Rosier, Welinton, Montero, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Pjanic, Oğuzhan, Larin, Batshuayi

ADANA DEMİRSPOR : Ferhat, Svensson, Rassoul, Samet, Deli, Stambouli, Sinan, Vargas, Bjarnason, Ezeh, Assombalonga

Beşiktaş'a evinde şok skor! Adana Demirspor 3-0 geriye düştüğü maçta yenilmedi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Adana Demirspor Sergen Yalçın Francisco Montero Josef de Souza Rıdvan Yılmaz mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.