Beşiktaş Adana Demirspor hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Sezonun son iki şampiyonu Beşiktaş ile Adana Demirspor takımları hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Beşiktaş Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş ile uzun yıllar sonra TFF 1. Lig’i ilk sırada bitirerek ve şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor hazırlık maçında kozlarını paylaşıyor.

Sezona müthiş transfer ile giriş yapan ve kadrosuna Belhanda, Balotelli, Assombalonga, Svensson, Castro, Metehan ve Stambouli gibi isimleri katan Adana Demirspor; Mehmet Topal, Salih Uçan ve Kenan Karaman ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş karşısında galibiyet arıyor.

Beşiktaş Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

6 Ağustos 2021 Cuma günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş Adana Demirspor maçının saat 21.00’dan itibaren Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanması bekleniyor.

Beşiktaş Adana Demirspor hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş; Başakşehir ve Kayserispor takımları ile de bir hazırlık maçında karşı karşıya gelirken; Adana Demirspor’un da 1 Ağustos ya da 31 Temmuz tarihlerinde Kocaelispor ile karşı karşıya geleceği ifade ediliyor.

Beşiktaş Adana Demirspor hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Adana Demirspor Beşiktaş hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.