''Beşiktaş, Aboubakar'dan vazgeçmiyor!''

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, siyah-beyazlı ekipte bir dönem forma giyen Vincent Aboubakar hakkında Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş taraftarının unutamadığı Vincent Aboubakar ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Portekiz'in A Bola gazetesinin ''Beşiktaş, Aboubakar'dan vazgeçmiyor'' başlığıyla verdiği haberde ''Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, golcü oyuncu ile ilgilendiklerini doğruladı.'' sözlerine yer verildi.

''OCAK AYI İÇİN GARANTİ VERİRİM''

Aboubakar transferi hakkında konuşan Naibi, ''Ocak ayında Beşiktaş'ın Aboubakar için girişimlere başlayacağı konusunda size garanti verebilirim. Aboubakar, Beşiktaş tarihinde iz bırakmış bir oyuncu. Taraftar da onu çok seviyor.'' dedi.

Bu sezon Porto'da sadece 2 maçta forma giyebilen ve gözden düşen 27 yaşındaki forvet için Beşiktaş, sezon başında da girişimlerde bulunmuştu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aboubakar'ı transfer etmek istediklerini ancak futbolcunun istenen sağlık belgelerini göndermediğini söylemişti.

TATİL İÇİN İSTANBUL'DAYDI

Kamerunlu golcü, Porto'nun verdiği 3 günlük izni İstanbul'da değerlendirmişti. Aboubakar'ın Beşiktaş yöneticileri ile de görüştüğü iddia edilmişti.

''Beşiktaş, Aboubakar'dan vazgeçmiyor!'' ile ilgili etiketler Porto Portekiz Vincent Aboubakar Ali Naibi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.