Beşiktaş 3 puanı tek golle aldı... Michy Batshuayi'den Gaziantep FK'ya üçlük!

Süper Lig'deki son 4 maçında 1 kez kazanabilen Beşiktaş, 21. haftada Gaziantep FK'yı ağırlıyor. Beşiktaş taraftarı Emirhan İlkhan'ı yeniden izlemeyi dört gözle bekliyor. Rize deplasmanında ilk Süper Lig maçına çıkan 17 yaşındaki orta saha, adından söz ettirmişti. Karaveli genç ismi bu akşam da ilk 11'de sahaya sürecek. Gaziantep ekibinde 9 korona vakası var... İlk yarıda gol sesi çıkmadı

1-0

6. dakikada kullanılan köşe vuruşunda altı pasa düşen topa Muhammet Demir müsait pozisyonda vurdu, top kaleci Ersin Destanoğlu'nda kaldı.

15. dakikada Emirhan İlkhan'ın rakip ceza sahasına taşıdığı top bir anda Pjanic'in önünde kaldı. Siyah-beyazlı futbolcunun şutunda kaleci gole izin vermedi.

45. dakikada Sagal'ın ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutunda kaleci Ersin topu direk dibinde kornere çeldi.

LARİN'İN GOLÜ VAR'A TAKILDI

Dk. 68 GOL! Welinton'un kaptığı topta Rachid Ghezzal tehlike yarattı. Cezayirli yıldızın şutunu kaleci Günay Güvenç kurtardı, dönen topu Michy Batshuayi tamamladı: 1-0. Belçikalı santrfor bu sezon Süper Lig'de 8. golünü attı. 

90+4. dakikada gelişen hızlı Beşiktaş atağında Pjanic'in kendi ceza sahasından başlattığı atakta sağdan bindiren Rosier'in pasıyla ceza sahasına hareketlenen Oğuzhan Özyakup sağ taraftan topu arkaya gönderdi, topla buluşan Larin düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ancak VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi.

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Vodafone Park'taki karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetti.

Ligin 20. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, haftaya 29 puanla 9. sırada girmişti. Michy Batshuayi'nin tek golüyle kazanan Kartal puanını 32 yaptı. Gaziantep FK ise 31. puanla 7. sırada yer alıyor.

Önder Karaveli'yi önceki gün resmen teknik direktörlüğe getiren Siyah-Beyazlılar ligdeki son 4 maçında sadece 1 kez kazanabilmişti. Kartal, söz konusu dönemde Göztepe'yi evinde 2-1 yenen siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor maçlarından 2-2 beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor'a ise 1-0 mağlup oldu.

EMİRHAN İLKHAN İLK 11'DE...

Koronavirüs test sonucu pozitif çıkması nedeniyle Çaykur Rizespor maçında takımın başında yer alamayan Önder Karaveli, bu akşamki karşılaşmada yedek kulübesinde yer aldı.

Yardımcı antrenör Serdar Topraktepe'nin de test sonucunun pozitif çıkması sonrası Çaykur Rizespor maçında futbol akademisi antrenörlerinden Halim Okta görev almıştı.

Beşiktaş taraftarı Emirhan İlkhan'ı yeniden izlemeyi dört gözle bekliyordu. Rize deplasmanında ilk Süper Lig maçına çıkan 17 yaşındaki orta saha, adından söz ettirmişti. Karaveli genç ismi bu akşam da ilk 11'de sahaya sürdü.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Necip, Welinton, Rıdvan, Pjanic, Josef, Ghezzal, Emirhan, Güven, Batshuayi

GAZİANTEP FK: Günay, Vetrih, Ertuğrul, Djilobodji, Tosca, Doğan, Furkan, Recep, Sagal, Maxim, Muhammet

Ghezzal, Oğuzhan, Salih ve Serdar hazır

Kovid-19 vakaları nedeniyle Rizemaçında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Oğuzhan Özyakup, Salih Uçan ve Serdar Saatçı, Gaziantep FK maçı için hazır duruma geldi.

Siyah-beyazlı takımda Domagoj Vida ile Francisco Montero, cezaları nedeniyle Gaziantep FK karşısında forma giyemedi..

Rakibine karşı zorlanıyor

Beşiktaş, Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep FK ile 6. kez karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlı ekip rakibine 3 kez üstünlük sağlarken, 2 maçtan da mağlup ayrıldı. Taraflar arasındaki bir karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

2019-2020'de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep FK'ye deplasmanda oynanan ilk maçta 3-2 yenilen Beşiktaş, evindeki karşılaşmayı ise 3-0 kazandı.

Geçen sezon yine deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş, İstanbul'da rakibine 2-1 üstünlük kurdu.

Bu sezon ligin ilk yarısında iki takım arasında Gaziantep'te oynanan karşılaşma ise 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Bu sezon deplasmanda hiç kazanamayan teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep ekibinde 9 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Beşiktaş 3 puanı tek golle aldı... Michy Batshuayi'den Gaziantep FK'ya üçlük! ile ilgili etiketler Beşiktaş Gaziantep FK Erol Bulut Önder Karaveli Emirhan İlkhan michy batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.