Beşiktaş 3 puanı 3 golle kazandı

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında evinde ağırladığı Konyaspor'u Burak Yılmaz, Abdoulay Diaby ve Jeremain Lens'in ayağından bulduğu 3 golle yendi. Karşılaşma sonucunda siyah beyazlılar puanını 50'ye yükseltti. Konyaspor ise karşılaşmanın 75 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Beşiktaş Süper Lig'de ilk 4 yolunda bir maçı daha kayıpsız atlattı. 

Konyaspor'dan Amir Hadziahmetoviç'in 15 dakikada kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldığı maçta Burak Yılmaz, Diaby ve Lens ile 3 gol bulan siyah beyazlılar puanını 50'ye yükseltti. 

Karşılaşmanın kritik anları şöyle: 

52. Dakika: GOOOOOLLL 
Beşiktaş, Jeremain Lens'in golü ile maçta farkı üçe çıkarıyor. Hızlı gelişen atakta Burak Yılmaz'ın savunmanın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Jeremain Lens, ceza yayından yaptığı aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı Ertuğrul Taşkıran'ın üzerinden ağlarla buluşturmayı başarıyor. Burak Yılmaz golde asisti yapan oyuncu oluyor.

45. Dakika: GOOOOLLLLL Diaby farkı 2'ye çıkartan golü Ertuğrul'un solundan filelere yolladı...

39. dakika: GOOOOOLLLLL Burak Yılmaz uzaktan yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi...

15. dakika: KIRMIZI KART İttifak Holding Konyaspor 10 kişi kalıyor. Sağ kanatta taç çizgisine yakın bir noktada Amir Hadziahmetovic'in, Jeremain Lens'e yaptığı sert müdahale sonrasında hakem Zorbay Küçük önce oyuncuyu sarı kartla cezalandırıyor. Ardından VAR uyarısıyla pozisyonu tekrar izleyen Zorbay Küçük, Amir Hadziahmetovic'i direkt kırmızı kartla oyun dışı bırakıyor.

 

Beşiktaş 3 puanı 3 golle kazandı ile ilgili etiketler link Konyaspor canlı izle canlı yayın şifresiz yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.