Beşiktaş 3. dakikada golü yediği maçta Göztepe engelini kayıpsız geçti... Rachid Ghezzal'den galibiyet golü

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Göztepe, Vodafone Park'ta kozlarını paylaştı. Önder Karaveli yönetimindeki 2 maçta 4 puan toplayan ve takım üzerindeki olumsuz havayı dağıtmayı başaran Siyah-Beyazlılar, 3. dakikada kalesinde golü gördü. Larin'le 1-1'i bulan Kartal'a 3 puanı getiren golü 2. yarıda Ghezzal attı. Ersin Destanoğlu skor 1-1'ken penaltı kurtardı.

2-1

Dk. 3 GOL! Göztepe maça golle başladı... Soner Aydoğdu'nun ara pasıyla savunma arkasına sarkan Cherif NDiaye takımını 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş'ın bu sezon yediği en erken gol, İzmir ekibinin bu sezon attığı en erken gol... 

Dk. 32 GOL! Rıdvan Yılmaz'ın orta sahadaki büyük çabasıyla başlayan atak golle sonuçlandı. Oğuzhan Özyakup'un klas pasında arka direkte topla buluşan Cyle Larin şık bir ayakiçi plaseyle beraberlik golünü attı: 1-1... Kanadalı forvetin bu sezon ligde 6. golü ve hepsi Vodafone Park'ta geldi.

Dk. 36 DİREK! David Tijanic ceza sahası dışından nefis vurdu, top çataldan döndü... Göztepe 2. gole çok yaklaştı.

Dk. 40 PENALTI! Maçın hakemi Ümit Öztürk, Montero ile Kerem arasındaki ceza sahası içindeki müdahaleye tartışmalı bir penaltı kararı verdi. Soner Aydoğdu'nun kullandığı penaltı vuruşunu Ersin Destanoğlu çıkardı.... Vodafone Park genç kalecinin ismiyle çınladı.

Beşiktaş 3. dakikada golü yediği maçta Göztepe engelini kayıpsız geçti... Rachid Ghezzal'den galibiyet golü

Dk. 60 GOL! Rıdvan'la başlayan atak yine gol oldu... Batshuayi'nin pasını yay üzerinde iyi kontrol eden Rachid Ghezzal çalımını attı, şutunu çekti İrfan Can'ı uzaktan avladı: 2-1.

Dk. 77 DİREK! Beşiktaş'ın Rachid Ghezzal'le kullandığı serbest vuruşta top direğe çarpıp sahaya geri döndü. Siyah-Beyazlılar 3. gole çok yaklaştı.

Dk. 82 KIRMIZI! Valentin Roiser 2. sarıdan kızardı, Beşiktaş 10 kişi...

Süper Lig'İn 18. haftası Beşiktaş-Göztepe maçıyla tamamlando. Vodafone Park'taki maçı hakem Ümit Öztürk yönetti.

Siyah-beyazlılar takım teknik sorumlu Önder Karaveli yönetimindeki 3 lig maçında 7 puan topladı. Sergen Yalçın'ın istifasının ardından göreve getirilen Karaveli'yle Kayserispor'u 4-2 yenen Beşiktaş, Fenerbahçe ile de 2-2 berabere kalmıştı. Göztepe engelini de 2-1'le geçen Kartal puanını 28 yaptı.

Göztepe ise 18. haftaya 14 puanla 18. sırada girmişti.. İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi küme düşme hattından kurtulmak istiyodu. Nestor El Maestro yönetimindeki Göz Göz son 3 maçını kaybetti.

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

GÖZTEPE: İrfan Can, Arslanagic Atınç, Atakan, Berkan, Kerim, Nwobodo, Soner, Halil, Tijanic, Ndiaye

Maç önü notlar...

Göztepe'yi konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda toplam 18 gol attı.

Göztepe'nin Süper Lig'e döndüğü 2017/18'den bu yana Beşiktaş'tan (6) daha fazla mağlup olduğu tek rakibi Galatasaray (8).

Süper Lig'deki son yedi maçının sadece birini kazanabilen Beşiktaş (2B 4M), tek galibiyetini sahasında Kayserispor'u 4-2 mağlup ederek aldı.

 

Beşiktaş 3. dakikada golü yediği maçta Göztepe engelini kayıpsız geçti... Rachid Ghezzal'den galibiyet golü ile ilgili etiketler Beşiktaş Göztepe Önder Karaveli Nestor El Maestro Cherif Ndiaye cyle larin Ersin Destanoğlu. rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.