Bese Hozat Ekrem İmamoğlu açıklaması izle!

Bese Hozat Ekrem İmamoğlu açıklaması izle! Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, PKK'lı terörist Bese Hozat'ın 'HDP, CHP'yi destekleyecek' şeklinde konuştuğu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Bese Hozat'ın Ekrem İmamoğlu ve CHP hakkında söylediği bu sözler kısa sürede gündeme oturdu. Videoyu izlemek isteyenler için detaylar haberimizde. İşte PKK'lı terörist Bese Hozat'ın Ekrem İmamoğlu ve CHP açıklaması,...

Bese Hozat Ekrem İmamoğlu açıklaması izle! PKK'lı terörist Bese Hozat'ın CHP ve Ekrem İmamoğlu hakkında söylediği sözler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. 23 Haziran'da da HDP'nin CHP'yi destekleyeceğini söyleyen Bese Hozat'ın bu açıklamarı Melih Gökçek tarafından paylaşıldı. İşte Bese Hozat Ekrem İmamoğlu ve CHP açıklaması! Ayrıntılar haberimizde...

BESE HOZAT EKREM İMAMOĞLU AÇIKLAMASI İZLE!

PKK'lı Bese Hozat’ın Ekrem İmamoğlu’na destek açıklamalarının yer aldığı videoyu Twitter hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, takipçilerine “İstanbul CHP Belediye Başkan Adayı İmamoğlu’nun PKK hakkında tek kelimesini işittiniz mi?” diye sordu.

"NASIL ELİNİZ GİDECEK?"

Gökçek, “Şu PKK’lı kadının konuştuklarına bakın, bu lafları işitip de İmamoğlu’na oy vermeye nasıl eliniz gidecek.” ifadelerini kullandı.

Bese Hozat Ekrem İmamoğlu açıklaması izle!

Bese Hozat Ekrem İmamoğlu açıklaması izle! ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.