Beşiktaş yeni transferi Besar Gudjufi'ye formayı giydirdi

Genç ve yetenekli futbolcu avına çıkan Beşiktaş, Makedonya'nın yeni Eljif Elmas'ı denilen Besar Gudjufi'yi kadrosuna kattı. Trabzonspor'un da transfer etmek istediği 16 yaşındaki forvet, 5 yıllık sözleşmeye imza attı. OrtaÇizgi'nin haberine göre Gudjufi'ye 8 bin euro maaş ödenecek.

Potansiyeliyle dikkat çeken ve Makedonya 1. Ligi'nde Belasica formasıyla 12 maça çıkıp 2 gol, 3 asist kaydeden genç yeteneği Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'in elinden kapan Kartal, İstanbul'a getirdiği futbolcuya Siyah-Beyazlı formayı giydirdi.

Beşiktaş yeni transferi Besar Gudjufi'ye formayı giydirdi

Birkaç yıl önce Fenerbahçe'yi Avrupa'dan eleyen ve Türk futbol tarihine "Vardar faciası" olarak geçen Vardar altyapında futbola başlayan ve bu kış Belasica'ya geçen Gudjufi, Makedonya altyaş milli takımlarında da forma giyiyor. Genç isim, gelecek potansiyeli açısından Fenerbahçe'nin 16 milyon Euro'ya Napoli'ye sattığı vatandaşı Eljif Elmas'a benzetiliyor.

Beşiktaş yeni transferi Besar Gudjufi'ye formayı giydirdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Besar Gudjufi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.