Beş hafta ecel terleri döktü sağlık çalışanı sevgilisi ve bebeğine kavuştu

İngiltere'de hamile bir kadın, koronavirüs belirtisi göstermesi üzerine sevgilisi tarafından hastaneye getirildi. Kovid testi pozitif çıkan kadın ağırlaştı ve hastanede doğum yaptı. Beş hafta boyunca sevgilisi ve bebeğini göremeyen adam bugün onlara kavuştu.

Sky News’e konuşan 30 yaşındaki Craig Thomas, Ekim’in başlarında kendisinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı daha sonra 29 yaşındaki sağlık çalışanı sevgilisi Lura Savage’ın da semptom göstermeye başladığı söyledi. Genç adam, 30 haftalık hamile olan sevgilisinin ve bebeğinin sağlığından endişelenip 19 Ekim’de hastaneye başvurdu.

Lura’nın koronavirüs testi hastanede pozitif çıktı, tedavisine başlandı. Ancak işler kötüye gidiyordu. Bir hafta sonra Craig hastaneden aldığı telefonda bebeğin hayatının tehlikede olduğunu öğrendi. 28 Ekim’de Lura, Finley ismi verilen bebeği doğurdu. Bebek Finley’in koronavirüs testi pozitif çıktı.  Lura, 10 gün kaldığı suni komaya sokuldu.

Finley’in doğumundan 9 gün sonra hem bebeğim hem babası Craig’in koronavirüs testinin negatif gelmesi üzerine ikisi ilk defa buluştu. Craig 30 Kasım’da Lura’nın taburcu edilip, eve gelebileceğine dair bir telefon aldı. Aile Lura’nın da eve dönmesiyle ilk defa birlikte buluşmuş oldu. (İHA)

Beş hafta ecel terleri döktü sağlık çalışanı sevgilisi ve bebeğine kavuştu ile ilgili etiketler İngiltere Bebek hasta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.