Beş çocuğunu kurtarıp alevler arasında can verdi

Rusya'nın Yakutsk şehrinde tam anlamıyla bir trajedi yaşandı. Ülkeyi yasa boğan olay tüm dünyanın da gündeminde. Çünkü feci olay bir kahramanlık destanı aynı zamanda. Çünkü alevlerin ortasında uyanan Gülnara Kostelnyuk adlı anne 5 çocuğunu tek tek yanan evden kurtardı. Ne varki tam evden çıkacakken üzerine düşen kiriş nedeniyle alevler arasında kalarak can verdi.

Trajik olay Rusya'nın Yakutsk şehrinde yaşandı.

31 yaşındaki Gulnara Kostelnyuk adlı kadın yanan tavan kirişinin üzerine çökmesi sonucu alevler arasında feci şekilde can verdi.

Oysa ölümünden birkaç dakika önce kadın, 14 yaşından küçük 5 çocuğunu yanan evden kurtarmayı başardı.

İtfaiyeciler, yangının mutfakta bir sobadan başladığını ve çıkışı kapatarak ahşap evi hızla sardığını söyledi.

Raporlara göre, Gulnara, 14 yaşındaki büyük oğlu susadığı için uyandırınca evin yandığını fark etti.

Evin içinin dumanla dolduğunu ve her yerin alev alev yandığını gören anne ilk olarak oğlunu pencereden dışarı çıkarmayı başardı. Kahraman anne daha sonra dört küçük çocuğunun bulunduğu odaya koştu. 

Onları da yanan evden tahliye etmeyi başaran Gulnara tam evden çıkacakken üzerine yanmakta olan tavan kirişi çöktü. Kirişin etkisi ile kendinden geçen talihsiz kadın feci şekilde can verdi. 

Beş çocuğunu kurtarıp alevler arasında can verdi ile ilgili etiketler Rusya Yangın Gulnara Kostelnyuk Yakutsk
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.