Berteks, Turquality Programı ile taçlandırıldı

96 yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin önde gelen teknik tekstil kuruluşu Berteks, uluslararası standartlarda üretimi, ihracatı ile ülke ekonomisine sağlamış olduğu katma değer ve global marka yolunda attığı adımlar ile Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality Programı’na dahil edildi.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yüksek üretim kalitesi ile her geçen gün gücüne güç katan Berteks; yerinde AR-GE Merkezi, Greenguard, Oeko-Tex ve diğer uluslararası kalite belgeleri ile sektörün teknolojik dönüşümünde ileri gelen kuruluşlarından biri olurken, global marka olma yolunda tüm sektöre örnek olmaya devam ediyor.

Berteks Yönetim Kurulu Başkanı Berk Noyan Turquality Destek Programı’na ve diğer uluslararası başarılarına dair açıklamalarında, başarılarının sırrının ‘‘Türk marka bilincinin tüm paydaşlarla paylaşılarak, markanın tercih edilebilirliğinin artırılması, kıtalar arası marka yaygınlığının sağlanması, sürekli ve sürdürülebilir yeni ürün ve Ar-Ge çalışmalarının devamlılığı, tüm süreçlerin dijitalleşmeye dönüşmesi olarak sıralıyor.’’

Başarı dolu bir dönem geçirdiklerinin altını çizen Noyan; “Tekstil, hiçbir zaman bitmeyecek bir sektör. En gelişmiş ekonomilerde dahi, tekstilin hala çok ciddi pay aldığını ve üretim yaptıklarını görüyoruz. Ama bu noktada Uzakdoğu’da üretilen katma değeri düşük ürünleri kastetmiyorum. Kastettiğim; bilgiye, Ar-Ge’ye, İnovasyon’a dayalı, albenisi yüksek ürünler ve teknik-tekstil. Dünya Endüstri 4.0 ile yeni bir üretim çağında evrilirken Tekstil Sektörü de bu gelişmeler ışığında kabuk değiştiriyor. Bu kabuk değişimine ayak uydurmalı, inovasyona ve markalaşmaya yoğunlaşmalı, bunu yaparken de müşteri portföyünü iyi planlanmalıyız. Berteks olarak her zaman önceliğimiz olan markalaşma ve Ar-Ge çalışmalarını ön plana çıkararak yaratacağımız sinerji ile hem yurt içi hem de yurt dışında hedeflediğimiz satış/ciro beklentilerimizin karşılanacağına inanıyoruz” dedi.

Berteks, Turquality Programı ile taçlandırıldı ile ilgili etiketler berteks Turquality
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.