Berrak Tüzünataç'ın yeni dizisi nedir?

Televizyonda yayınlanan dizilerin yanı sıra İnternet platformunda yapılan diziler izleyici tarafından büyük ilgi gördü. O dizilerden biri ise Azra Kohen'in Fi-Çi-Pi kitap serisinden uyarlanan Fi oldu. Yayınlandığı ilk günden sonra her bölüm izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi final yapmak için geri sayıyor. Özge karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç ise insanlar tarafından hayranlıkla izlendi. Fi'nin final yapmasına az bir zaman kala ünlü oyuncu Tüzünataç yeni bir dizinin kadrosuna girdi. Peki Berrak Tüzünataç'ın yeni dizisi nedir? Detaylar haberimizde...

Fi dizisi internet platformunda yayına girdiği günden itibaren damgasını vurdu. Birinci sezondan sonra şimdi devam eden 2.sezonu ile de heyecan dorukta. Dizi 2.sezonu ile final yapmaya ise az bir zaman kaldı. Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç gibi isimler dizinin başrollerinde yer almakta. Daha önce pek çok yapımda yer alan Tüzünataç'ın Fi'nin finali ile hangi proje ile geleceği merak edilen sorular arasında yer almakta. Elveda Rumeli, Filinta gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Peki Berrak Tüzünataç'ın yeni dizisi nedir? Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

5a706b2bae784920e0d9224f

BERRAK TÜZÜNATAÇ'IN YENİ DİZİSİ NEDİR?

Posta'nın haberine göre; Başrollerini İlker Kaleli ile Neslihan Atagül’ün paylaştığı Puhu TV’nin yeni dizisi ‘İntiharcı’nın çekimlerine geçen pazartesi günü başlandı. Final yapmaya hazırlanan ‘Fi’de oynayan Berrak Tüzünataç da önceki gün kadroya dahil oldu.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

Birsen Berrak Tüzünataç 2 Kasım 1984, Yalova'da doğdu. Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı.Filinta dizisinde 'Farah' karakterini canlandırmıştır.

YER ALDIĞI YAPIMLAR

2005 - Organize İşler (Sinema filmi)

2005 - Beyza’nın Kadınları

2005 - Ödünç Hayat (Sinema filmi)

2007 - Affedilmeyen (TV Dizisi)

2007 - Elveda Rumeli (TV Dizisi)

2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu? (TV Dizisi)

2009 - Kıskanmak (Sinema filmi)

2010 - Ejder Kapanı (TV Dizisi)

2010 - Ezel (TV Dizisi)

2011 - Bir Avuç Deniz (Sinema filmi)

2012 - Son (TV Dizisi)

2013 - Çanakkale Yolun Sonu (Behice ) (Sinema filmi)

2013 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (Mihrünnisa Sultan) (TV Dizisi)

hd-fi-dizisi-221727AJ

Fİ DİZİSİ

Fi, Azra Kohen isimli yazarın Fi, Çi ve Pi isimli eserlerinden uyarlanan bir Türk psikolojik gerilim internet dizisi. 12 bölüm süren birinci sezon puhutv üzerinde 31 Mart 2017 tarihinde yayınlanmaya başladı ve 16 Haziran 2017 tarihinde sona erdi. Romanları, senaryosuna Nükhet Bıçakçı'nın uyarladığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Mert Baykal üstlenmiş olup başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal ve Osman Sonant paylaşmaktadır. İkinci sezonun ise 9 Kasım 2017'de başladı.

Birinci sezonda psikiyatr olan Can Manay'ın hayatı anlatılmaktadır. Manay, hem üniversitede psikoloji dersleri vermekte, hem de kendi televizyon programında terapi yapmaktadır. Şans eseri karşılaştığı Duru'ya aşık olur ama Duru'nun Deniz adında sevgilisi vardır. Ayrıca ders verdiği okuldaki Bilge isimli öğrencisinin iyi bir psikolog olacağına inanmakta ve onun sınırlarını zorlamaktadır. Öte yandan Özge Egeli isimli bir muhabir Can Manay'ın kirli geçmişini ortaya çıkarma konusunda kararlıdır.

AZRA KOHEN

İlk kitabı olan "Fi" Akilah takma ismi ile yayımlandıktan sonra, ikinci ve üçüncü kitabı "Çi" ile "Pi" asıl ismi "Azra Kohen" adıyla yayımlandı.Azra Kohen, "Azra Sarızeybek" ismiyle 1979 yılında İzmir'de dünyaya geldi.[1]İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin radyo, televizyon ve sinema bölümünden mezun olduktan sonra eğitim hayatına Kanada'da Ottawa Üniversitesi'nde devam etti. Eğitime bakış açısını bir röportajında, "Bu dünyaya öğrenmek için geldik" sözleriyle ifade etti. İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Yazdığı üçleme hikaye dizisi "Fi", "Çi" ve "Pi" kısa sürede ilgi gördükten sonra "Fi" ismi ile bir internet dizisi hâlinde uyarlandı.Aralık 2017'de yazar Azra Kohen, Radyo Trafik Marmara'da katıldığı Yazarın Dilinden isimli radyo programında Gör Beni ve Dinle Beni isimli iki yeni kitabı kaleme almaya başladığını açıkladı. Ayrıca aynı ay içerisinde Fi dizisinin yapım sürecinde başından geçenleri anlatan bir kitabı kaleme alacağını duyurdu.

DİZİ

Dizi ya da dizi film, televizyonda belirli bir periyoda göre, haftada bir ve bazen günde bir parçalar halinde yayınlanan TV filmlerine verilen addır. Haftanın her gün yayınlanan dizilere günlük dizi denir. Haftada 1 gün yayınlanan dizilere ise haftalık dizi denir. Dizinin bir kerede yayınlanan kısmına bölüm adı verilir.

Dizilerin bir yılın sonbahar ya da yaz döneminde başlayan ve gelecek senenin baharında biten bölümlerine ise sezon denmektedir. Dizilerin 30 dakika, 45 dakika, 60 dakika, 90 dakika ve 120 dakika gibi süreleri vardır. Haftalık dizi sezonlarında bölüm sayısı en az 20-40 bölümdür, ancak bazı programların birkaç bölümden oluşan sezonları olabileceği gibi haftalık dizi sezonlarında bölüm sayısı en fazla 60-80 bölümden oluşan sezonları da olabilir. Ama günlük dizi sezonlarında bölüm sayısı en az 200-300 bölümdür. Günlük dizi sezonlarında bölüm sayısı en fazla 500-600 bölümdür. Yılın başından başlayan ve yılın sonuna kadar süren sezonlar da olabilir. 160 bölümlük sezon vardır. Diziler aksiyon, dram, komedi, Gerilim, bilim-kurgu, hiciv ve animasyon gibi türlerden oluşur. Bazı diziler ünlü bir romandan yola çıkılarak yapılır. Televizyon tarihinde ün yapmış ve uzun yayın başarıları ile tanınmış programlar da vardır.

Berrak Tüzünataç'ın yeni dizisi nedir? ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç yeni nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.