Berrak Tüzünataç’ın sevgilileri! Kimlerle sevgili oldu?

Berrak Tüzünataç’ın sevgilileri! Kimlerle sevgili oldu? Ünlü sinema ve dizi oyuncusu olan Berrak Tüzünataç’ın eski sevgilileri merak ediliyor. Sizler için Berrak Tüzünataç’ın sevgililerini derledik. Berrak Tüzünataç kimlerle sevgili oldu?

Berrak Tüzünataç’ın sevgilileri! Kimlerle sevgili oldu? Birçok başarılı projeye imza atmış ve adını duyurmayı başarmıştır. 36 yaşındaki güzel oyuncu sosyal medyada paylaştığı "blah blah" yazılı fotoğraflarının ardından gündem oldu. Gündem olan oyuncu Berrak Tüzünataç'ın ünlülerle yaşadığı ilişkileri merak ediliyor. Sizler için Berrak Tüzünataç'ın sevgililerini derledik.

Berrak Tüzünataç kimlerle sevgili oldu?

Berrak Tüzünataç'ın aşk yaşadığı ünlülerin atasında Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, Mert Fırat, Kaan Urgancıoğlu, Tolga Sarıtaş, Birkan Sokullu ve son olarak 2020 yılının başına girerken birlikte olduklarını bir fotoğraf ile onayladıkları Berk Suyabatmaz yer alıyor. 

Berrak Tüzünataç’ın sevgilileri! Kimlerle sevgili oldu?

Berrak Tüzüntaç kimdir? Kaç yaşında?

Tam adı Birsen Berrak Tüzünataç olan oyuncu 2 Kasım 1984 Yalova’da doğuştur. Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı.

Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. En son Biz Böyleyiz filminin hem hikayesini yazmış hem de başrollerinden birini oynamıştır. Son zamanlarda sosyal medyadan paylaştığı "Blah blah" yazan fotoğraflarıyla gündem oldu.

Berrak Tüzünataç’ın sevgilileri! Kimlerle sevgili oldu? - Resim : 2

Berrak Tüzünataç’ın sevgilileri! Kimlerle sevgili oldu? ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç sevgilileri kimlerle birlikte oldu kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.