Berrak Tüzünataç'ı yıkan haber! Sadece birinci dereceden yakınları...

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'ın anneannesi Seryal Yılmaz bir süredir yaşadığı Anadolu yakasındaki huzurevinde vefat etti.

Berrak Tüzünataç, anneannesi Seryal Yılmaz’ın ölüm haberiyle sarsıldı.

HUZUREVİNDE VEFAT ETTİ

Alzheimer hastası olan Yılmaz, bir süredir kaldığı Anadolu yakasındaki huzurevinde vefat etti...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında cenaze bekletilmeyip, Yılmaz yalnızca birinci derece yakınlarının katıldığı bir törenle defnedildi.

Berrak Tüzünataç'ı yıkan haber! Sadece birinci dereceden yakınları...

BERRAK TÜZÜNATAÇ HAYATI

Berrak Tüzünataç 2 Kasım 1984, Yalova'da doğmuştur. Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Şu an Kurşun dizisinde 'Gülce' karakterini canlandırmaktadır.

BERRAK TÜZÜNATAÇ'IN OYNADIĞI DİZİLER

Kurşun - 2019
DİP - 2018
Fİ - 2017
Filinta - 2015
Muhteşem Yüzyıl - 2013-14
Son - 2012
Ezel - 2011
Bu Kalp Seni Unutur mu? - 2009
Elveda Rumeli - 2007-08
Affedilmeyen - 2007
Ödünç Hayat - 2005

BERRAK TÜZÜNATAÇ'IN OYNADIĞI FİLMLER

Biz Böyleyiz - 2020
Tschiller: Off Duty - 2016
Black Horses Memories - 2015
Çanakkale Yolun Sonu - 2013
Bir Avuç Deniz - 2010
Kıskanmak - 2009
Ejder Kapanı - 2009
Organize İşler - 2005
Beyza'nın Kadınları - 2005

Berrak Tüzünataç'ı yıkan haber! Sadece birinci dereceden yakınları... ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç ölüm Koronavirüs Korona anneanne huzurevi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.