Berrak Tüzünataç'ı burs verdiğine pişman etti!

Berrak Tüzünataç'ın burs verdiği kişi, güzel oyuncuya hayatının şokunu yaşattı.

Berrak Tüzünataç bir senedir düzenli olarak ihtiyacı olan birisine burs veriyordu. Burs verdiği kişiyle de Twitter hesabı üzerinden iletişim kuruyordu.

Oyuncu son bursun yatırılma tarihi geldiğinde 'Berrak Hanım merhaba ağustos ayı bursunu hatırlatmak için yazmıştım. İyi günler' şeklinde bir mesaj aldı. Hemen ardın da bursu yatırdı ve 'Gönderdim canım' diyerek cevap yazdı.

Berrak Tüzünataç'ı burs verdiğine pişman etti!

SON BURSU ALDI ARDINDAN BERRAK TÜZÜNATAÇ'I ENGELLEDİ

Berrak Tüzünataç son bursu yatırdıktan sonra hayatının şokunu yaşadı. Çünkü burs verdiği kişinin son bursu aldıktan sonra kendisini engellediğini gördü. Oyuncu son konuşmanın ekran görüntüsünü Twitter hesabında paylaşarak üstüne de şu notu düştü:

'HAYATIN BANA ÖĞRETTİKLERİNİ SİNDİRDİKTEN SONRA ÇOK ŞÜKRAN DUYACAĞIM'

"Bir seneden fazladır eğitimi için burs verdiğim kişi, son bursunu alıp beni bloklamış. Ahahahahahhaha. Gerçekten bu aralar insanlar ve kendi hakkımda hayatın bana öğrettiklerini sindirdikten sonra çok şükran duyacağım. (Umarım)"

İŞTE BERRAK TÜZÜNATAÇ'IN O PAYLAŞIMI...

Berrak Tüzünataç'ı burs verdiğine pişman etti! - Resim : 2

Berrak Tüzünataç'ı burs verdiğine pişman etti! ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç burs hayatının şoku yaşadı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.