Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz'ın mutluluğu kısa sürdü

8 aydır birliktelik sürdüren Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz ilişkisini noktaladı. Suyabatmaz ile Çeşme tatilinde konuşup yollarını dostça ayıran Tüzünataç, kafa dinlemek için Bodrum'a gitti.

Meslektaşı Birkan Sokullu ile yollarını ayıran Berrak Tüzünataç, Burcu Esmersoy ile boşanan iş insanı Berk Suyabatmaz ile yeni bir ilişkiye başladı. Ancak 8 aydır birlikte olan çiftin mutluluğu kısa sürdü.

AYRILIK SONRASI ARKADAŞLARININ YANINA GİTTİ

8 aydır aşk yaşayan çift, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı. Normalleşme sürecinin başlamasının ardından Suyabatmaz ile Çeşme de tatil yapan Tüzünataç, ayrılığın ardından Bodrum'a geçti. Burada yakın arkadaşlarıyla buluşan Tüzünataç, bir süre Bodrum'da tatil yapıp kafa dinledikten sonra İstanbul'a dönecek.Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz'ın mutluluğu kısa sürdü

İki ünlü isim, sosyal medya hesaplarından birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırdı, ancak birbirlerini takipten çıkmadı.

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz'ın mutluluğu kısa sürdü ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç Instagram Sosyal Medya Bodrum berk suyabatmaz ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.