Berrak Tüzünataç kıskançlık kurbanı oldu!

Oyuncu Berrak Tüzünataç bir yıldır burs verdiği öğrenci tarafından sosyal medyadan engellenince tepkisini paylaştığı bir fotoğrafla dile getirmişti. İddialarla ilgili konuşan bursiyer, "Berrak Tüzünataç'ı ben engellemedim; sevgilim kıskandığı için engellemiş" dedi.

Oyuncu Berrak Tüzünataç, burs verdiği kişi tarafından sosyal medyada engellendi. Tüzünataç, olayı “Bir seneden fazladır eğitimi için burs verdiğim kişi, son bursunu alıp beni bloklamış. Ahahahahahhaha. Gerçekten bu aralar insanlar ve kendim hakkımda hayatın bana öğrettiklerini sindirdikten sonra çok şükran duyacağım (umarım..) Sanırım ben tam bir saftirikim" sözleriyle duyurmuştu.

 "SEVGİLİM KISKANDIĞI İÇİN ENGELLEMİŞ"

Üniversite öğrencisi bursiyer, konuya ilişkin bir video yayınlayarak "Berrak Tüzünataç'ı ben engellemedim; sevgilim kıskandığı için engellemiş" diyerek Tüzünataç'tan özür diledi.

 

Berrak Tüzünataç kıskançlık kurbanı oldu! ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç bursiyer blok engel Açıklama kışkançlık
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.