Sakatlık yaşayan Bernard Mensah, Hatay deplasmanında yok

Beşiktaş'ta formayı Oğuzhan Özyakup'a kaptıran Bernard Mensah antrenmanda sakatlandı. Ganalı orta saha oyuncusunun sağ ayak bileğinde gerilme ve ödem tespit edildi. 26 yaşındaki futbolcu pazar günü oynanacak maç için Hatay deplasmanına götürülmeyecek.

Beşiktaş'ın Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah sakatlığı nedeniyle Atakaş Hatayspor deplasmanında forma giyemeyecek. 26 yaşındaki futbolcunun sağ ayak bileğinde gerilme ve ödem tespit edildiği açıklandı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor ile oynanan müsabaka sonrası yapılan değerlendirmede, Bernard Mensah'ın sağ ayak bileğinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Mensah'ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.

Beşiktaş'ta Adem Ljajic ve Gökhan Töre dışında sakat veya eksik futbolcu bulunmuyor. Üst üste 5 maç kazanarak son yılların en uzun galibiyet serisine imza atan ve 16 haftada topladığı 34 puanla liderliğini sürdüren Kartal, zorlu Hatay deplasmanında seriyi 6 maça çıkarmak istiyor.

OĞUZHAN FORMAYI KAPTI

Bernard Mensah'ın yokluğu teknik direktör Sergen Yalçın'ı bu hafta için tedirgin etmiyor. Zira, Mensah'ın pozisyonunda formayı kapan ve son 3 haftadır etkili performanslar sergileyen Oğuzhan Özyakup, güven veriyor. 17. haftada oynanan 6-0'lık Çaykur Rizespor maçında takımın en iyilerinden biri olan ve 68 dakika sahada kaldığı maçı 1 gol, 1 asistle tamamlayan milli futbolcu, performansıyla alkış almıştı.

Sergen Yalçın'ın Atakaş Hatayspor maçında da Oğuzhan'ı ilk 11'de oynatması bekleniyor. Çaykur Rizespor maçında 8 maç aradan sonra 11'e dönen ve 2016'dan beri ilk kez üste üste 3 maçta skor katkısı sağlayan Ozzie'nin 11'de kalıcı olmak için canını dişine taktığı aktarıldı.

Yakın çevresine gidişatı değerlendiren 28 yaşındaki futbolcu, "Formayı kapmak için çok çalıştım. Oynadığım mevki süreklilik isteyen bir mevki. İki maç oynayıp bir maç oynamazsan ritm bozuluyor. Şu an iyi bir ritm tutturmuş durumdayım. İnşallah böyle devam eder" diyerek oynama iştahını gösterdi. 

MENSAH GÖNDERİLEBİLİR

Beşiktaş'ın sezon başında Kayserispor'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mensah'a ciddi teklifler geldiği öğrenildi. Kayseri ekibinin Atletico Madrid'den 2.8 milyon euro bonservisle transfer ettiği ve Beşiktaş'a sattığı Ganalı orta saha oyuncusunun zorunlu satın alma opsiyonu kullanıldıktan sonra buna yakın bir rakama satılabileceği konuşuluyor. Menajerler aracılığıyla ok sayıda teklif iletilen Mensah'ın Beşiktaş'ta mutlu olduğu ve şampiyonluk yaşamak istediği öğrenildi.

Sakatlık yaşayan Bernard Mensah, Hatay deplasmanında yok ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup bernard mensah
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.