Berna Laçin'in Mazhar Alanson paylaşımına tepki

MFÖ grubunun solisti Mahzar Alanson 2018 yılında yaptığı bir açıklamada, ‘Yandım Yandım’ şarkısının aşk şarkısı olmadığını, Kabe’ye yazıldığını söylemişti. Alanson'un bu sözler yıllar sonra yeniden gündem oldu. Berna Laçin, Mahzar Alanson'un bu açıklamasına verdiği cevapla tepki çekti.

MFÖ grubunun vokalisti Mazhar Alanson (72), 2018 yılında verdiği konser sırasında sevilen şarkısı 'Yandım Yandım' ile ilgili yaptığı açıklamasında ''Yandım Yandım' kısmını Medine’de yazdım. Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz." demişti.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN BERNA LAÇİN'E TEPKİ YAĞDI


Ünlü sanatçının bu sözleri yıllar sonra yeniden sosyal medyada gündeme geldi. Berna Laçin de Alanson’un şarkılarını Medine ve Kabe’den esinlenerek yazdığını anlattığı videoyu alıntılayarak “Bana yeniden şarkılar söyleyen kadın kim? Meryem Ana mı?” şeklinde yaptığı yorumuyla tepki çekti.

Berna Laçin'in Mazhar Alanson paylaşımına tepki - Resim : 2

 

 

Berna Laçin'in Mazhar Alanson paylaşımına tepki ile ilgili etiketler Berna Laçin Mazhar Alanson
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.