Berna Laçin'den çirkin provokasyon!

Elazığ'da meydana gelen şiddetli deprem sonrasında oyuncu Berna Laçin'den çirkin sözler geldi. Oyuncu deprem üzerinden provokosyan yaptı.

Türkiye, Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye tek yürek olup hayatını kaybeden vatandaşların üzüntüsünü yaşarken sosyal medyadan da ilk provokasyonlar yayılmaya başladı.

Bölgede enkaz altında kalanların kurtarılması için çalışmalar devam ederken Berna Laçin'den tepki çeken bir tweet geldi. Evinde otururken telefonun başına geçen Laçin, yabancı kaynaklarda depremin şiddetinin daha fazla olduğunu ancak vergi muafiyetinin olmaması için Türkiye'nin depremin şiddetini küçük gösterdiğini yazdı.

Berna Laçin'den çirkin provokasyon!


Depremdeki can kaybını bir kenara bırakan Laçin, "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" dedi.

Laçin'in paylaşımı Twitter kullanıcıları tarafından tepki çekti.

Berna Laçin'den çirkin provokasyon! - Resim : 2

Berna Laçin'den çirkin provokasyon! ile ilgili etiketler Berna Laçin deprem Elazığ provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.