Berna Laçin'den Bahar Candan'ın Hıdırellez açıklamasına tepki! / VİDEO

Berna Laçin Hıdırellez'le ilgili bir paylaşımda bulundu, günün anlam ve önemiyle ilgili bilgi verdi.

Oyuncu Berna Laçin, geride bıraktığımız gün yayınlanan İşte Benim Stilim’de yarışmacı Bahar Candan’ın ve stüdyodaki diğer isimlerin Hıdırellez konusundaki söylediği sözlere dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Uzun uzun günün anlam ve önemini anlatan bir metin paylaştı.

İŞTE BERNA LAÇİN’İN O PAYLAŞIMI:

“Ruz-ı Hızır günü 5 Mayıs ikindi vakti başlar 6 Mayıs ikindi sona erer. 5’i gecesi dilekler yapılır,nazardan korunmak için ateşten atlanır.Hızır ve İlyas, ölümsüz olmuşlardır; Hızır karada, İlyas denizde insanlara yardım eder. Sadece senede bir gün 6 Mayıs’ta Hızır ve İlyas buluşur, sevinçten ağlarmış. İşte o gözyaşları bugün yağan yağmur. Doğanın canlanışını, uyanışını kutsamak için tüm bu kutlamalar.Doğayı katledip,betona gömen “yeni insan türü” için Hidrellez’i anlamak zor belki…Betona kesmiş topraklarda, arada tek tük diktiğimiz güllerin dallarında,çaresizce bekliyor dileklerimiz…Hizir ve İlyas’ın gözyaşlarında, sevinçlerine karışmış hüzün de var mıdır sizce?”

BAHAR CANDAN HIDIRELLEZ'E HIDIR HOCASIYLA GİDERSE!

Berna Laçin'den Bahar Candan'ın Hıdırellez açıklamasına tepki! / VİDEO ile ilgili etiketler Bahar Candan Hıdırellez Berna Laçin tepki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.