Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı 90 gün ceza aldı

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'dan 90 gün ceza aldı. PFDK, Beşiktaş'ın 150 bin TL, Fenerbahçe'nin ise 100 bin TL para cezasını onadı. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın 2 maç cezasına ise indirim yapılmadı.

Süper Lig'in 11.haftasında İzmir'de oynanan Göztepe-Kayserispor maçı sonrasında PFDK'ya sevk edilen Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın cezası belli oldu. Tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Gözbaşı, 90 gün hak mahrumiyeti ile 35 bin TL para cezası aldı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz'ün ise sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Öte yandan, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye verilen para cezaları onandı. Fenerbahçe, kulüp resmi sosyal medya hesabından sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle FDT'nin 38/4. maddesi uyarınca 100 bin TL, 

Beşiktaş ise maç sonu yapılacak flaş röportajların 30 dakika içinde tamamlanmamasından dolayı Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı'nın 8/13. maddesi uyarınca 150 bin TL para cezası aldı.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan da Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza aldı. İlkini dün Götepe maçında çeken Atan, hafta sonu Beşiktaş maçında kulübede olamayacak.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı 90 gün ceza aldı ile ilgili etiketler Kayserispor Berna Gözbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.