Berna Gözbaşı yeni teknik direktör için tarih verdi

HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 60 günlük hak mahrumiyeti cezasının ardından takip ettiği Atakaş Hatayspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, yeni teknik direktörün çarşamba günü Kayseri'ye geleceğini söyledi.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, iç sahada 1-0 mağlup oldukları Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, teknik direktör konusuna değindi. Bayram Bektaş'la yolları ayırdıktan sonra yeni hocayı henüz netleştirmeyen Sarı-Kırmızılılar, çarşamba günü resmi açıklamayı yapacak.

Gözbaşı, şunları söyledi: "Sahamızda kaybettik, üzgünüz. Ama biz takımımıza güveniyoruz. Öncellikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ben de, onlar da ilk defa stattaydık. Takımımızı kaybetmesine rağmen çağırıp destek oldular, teşekkür ediyorum. Ama kazanacağımız maçı hakem hataları nedeniyle kazanamadık. Bu konuda konuşmak istemiyorum ama Pedro Henrique'nin ilk sarı kartı doğru değildi. Denis Alibec tam gole giderken durduruldu, bunun da takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Yeni teknik direktörümüz en geç çarşamba günü burada olacak." 

Berna Gözbaşı yeni teknik direktör için tarih verdi ile ilgili etiketler Kayserispor Hatayspor Berna Gözbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.