Berna Gözbaşı: Fenerbahçeliler, ’Mame Thiam sizde nasıl oynuyor?’ diye soruyor"

Kayserispor'un gol makinesi Mame Thiam'ın dönüşü uzadı... 28 yaşındaki yıldızın formasını giydiği Senegal Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Senegal, 30 Ocak 2022 günü Ekvator Ginesi ile Yarı finali yükselmek için mücadele edecek. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan Fenerbahçe'ye 16 maçta 9 gol-4 asistle oynayan Thiam göndermesi geldi..

Kayserispor'un bu yaz Fenerbahçe'de 1.5 milyon euroya transfer ettiği Senegalli golcü Mame Thiam, 16 Süper Lig maçında attığı 9 gol ve yaptığı 4 asistle dikkatleri üzerine çekmişti.

Bir sezon geçirdiği Sarı-Lacivertliler'de aynı performansı gösteremeyen 29 yaşındaki golcü, Senegal Milli Takımı'yla da Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyonluğa koşuyor.

Yıldızlar topluluğu Senegal, turnuvada çeyrek finale rahat geldi. Thiam sadece 1 maçta 74 dakika görev aldı. Batı Afrika ekibi yarın Ekvator Ginesi karşısında yarı final mücadelesi verecek.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Mame Thiam’ın bir an önce takıma dönmesi için Senegal Milli Takımı'nın elenmesini beklediklerini ancak takımın şampiyonluğa gittiğini söyledi.

Berna Gözbaşı, açıklamasında "Mame Thiam dönsün diye Senegal’in elenmesini bekliyoruz ama onlar da şampiyonluğa gidiyor. Kimle oynuyorlarsa rakibini tutuyorum. Fenerbahçeliler, ’Thiam sizde nasıl oynuyor?’ diye soruyor. Bilmiyorum, demek ki ortamdan dolayı" cümleleri kurdu.

ALİBEC ATROMİTOS'A KİRALANDI

Kayserispor'un Romen santrforu Denis Alibec, Romanya'dan sonra Yunanistan'a kiralandı. Sezon başında Romanya'nın CFR Cluj takımına kiralanan Alibec, devre arası transfer döneminde de Yunanistan'ın Atromitos takımına kiralandı.

Cluj teknik direktörü Dan Petrescu'nun ligin 2. yarısında kadrosunda düşünmediği Alibec, Yunanistan 1.lig takımlarından Atromitos'a kiralandı. Kayserispor bu transferden kiralama ücreti almayacak. Alibec'in maaşı ise Yunanistan takımı tarafından ödenecek.

Berna Gözbaşı: Fenerbahçeliler, ’Mame Thiam sizde nasıl oynuyor?’ diye soruyor" ile ilgili etiketler Kayserispor Mame Thiam Berna Gözbaşı Denis Alibec Atromitos
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.