Berna Gözbaşı: Doğan bütün sıkıntılarımı, üzüntülerimi aldı

Berna Gözbaşı: "Dün, Süper Lig'de en genç kaleci unvanını alan Doğan'ımız Trabzonspor karşısında başarılı oyunuyla bütün sıkıntılarımı, üzüntülerimi aldı. Çünkü verdiği büyük mücadele sonrası bu genç yaşında kazandığını, aslında hepimizin tüm ülkenin kazandığını gördüm. Doğan'ımız da Türk futboluna hayırlı olsun."

Kayserispor'un 18 yaşındaki kalecisi Doğan Alemdar, dün oynanan Trabzonspor maçında yaptığı 10 kurtarışla takımının zorlu deplasmanda 1 puanla dönmesinde önemli pay sahibi oldu.

Sarı-Kırmızılılar'ın Rumen kalecisi Silviu Lung’un sezon başında sakatlanmasının ardından kale İsmail Çipe’ye emanet edilmişti. İsmail Çipe’nin de sakatlık yaşaması ile görevi devralan Doğan, 18 maçtır kaleyi koruyor.

Ümit Milli Takım kadrosunda da yer alan genç eldiven bu maçlarda kalesinde 23 gol gördü. Başarılı performansıyla Lung’u yedek bırakan Doğan, başkan Berna Gözbaşı'yı da memnun etti.

Berna Gözbaşı: Doğan bütün sıkıntılarımı, üzüntülerimi aldı

Gözbaşı, yaptığı yazılı açıklamada, kazananların her zaman mücadele edenler olduğunu vurguladı:

"Mücadele edip, kazanmak, emeğin değerini korumak benim için başarının formülü. Bu ruhla hareket edenleri iş, spor, sanat, her alanda, özellikle gençlerde gördüğüm zaman çok heyecanlanıyor, gelecek için umutlanıyorum. Bu nedenle dün benim için çok özel bir gündü. Emre Demir'lerden Nurettin'lere altyapımızdan gelen tüm gençler benim için çok özel.

Dün, Süper Lig'de en genç kaleci unvanını alan Doğan'ımız Trabzonspor karşısında başarılı oyunuyla bütün sıkıntılarımı, üzüntülerimi aldı. Çünkü verdiği büyük mücadele sonrası bu genç yaşında kazandığını, aslında hepimizin tüm ülkenin kazandığını gördüm. Doğan'ımız da Türk futboluna hayırlı olsun. Bütün gençlere çağrımdır, mücadele edin, hakkınızı koruyun, kendinizi geliştirin ve ülkeye, millete hayırlı bireyler olun. İsminiz ancak bu şekilde yaşar, yaşatılır."

Berna Gözbaşı: Doğan bütün sıkıntılarımı, üzüntülerimi aldı ile ilgili etiketler kayserspor Berna Gözbaşı Doğan Alemdar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.