Berna Gözbaşı: Adalet isteyenler adaletlerini buldu

Kayserispor'un evinde Galatasaray'a 3-0 mağlup olduğu maçın ardında Başkan Berna Gözbaşı ile Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ters istikamette açıklamalarda bulundu. Gözbaşı, "Adalet" göndermesi yaparken, yöneticisi ise "Başkanım konuya duygusal yaklaştı hakemlik bir şey yok" dedi.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 3-0 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından stat çıkışı verdiği demeçte, "Adalet isteyenler adaletlerini buldu. Tüm Türkiye gördü. Moral bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi. 

Sarı-Kırmızılı kulübün Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise Gözbaşı'nın tersi yönde açıklamalarda bulundu. Maç için "Kayserispor olarak Çaykur Rize ve Hatayspor maçlarında 6 puan aldık ama bu maça da ciddi şekilde inanarak çıktık. Bir türlü istediğimiz oyunu oynayamadık. 0-0'ken Pedro (Henrique) ile kaçırdığımız yüzde 100 bir pozisyon var.  Maalesef kaçırdık ve devamında da gol yedik" diyen Tokgöz, şöyle devam etti:

"Hakem olayına gelince... Kayserispor olarak hakemlerde oluşan bir tanesi de yabancı olmak suretiyle 6 kişilik bir hakem heyeti kurduk, sadece maçlarımızda verilen kararların bize raporları veriliyor. Raporumuz geldi. Bir kırmızı kart pozisyonu var tartışılan. Açık ve net konuşmam gerekirse hakem heyetimiz bunun asla kırmızı kart olmayacağını söyledi. Hakem Halis Özkahya gördüğünü vermeye çalışan olduğunu gördük. Taç olduğu düşünülen bir pozisyondan yediğimiz gol var ama bunu hakeme mal edemeyiz. Biz oynayamadık, yenildik. Başkanım konuya duygusal yaklaştı ama doğrusu ve gerçek bu. Galatasaray'ı tebrik ederim."

Berna Gözbaşı: Adalet isteyenler adaletlerini buldu ile ilgili etiketler Kayserispor Galatasaray Berna Gözbaşı Mustafa Tokgöz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.