Berna Çebi: Şampiyonlukla ilgili hiç tereddütüm olmadı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin eşi Berna Çebi, "Şampiyonlukla ilgili hiç tereddütüm olmadı. Karagümrük yenilgisi sonrası Ahmet baya bir düşmüştü. Asla tereddüt etme dedim. Biz şampiyon olacağız" dedi. Bayan Çebi, başkanın ev hallerini anlattı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eşi Berna Çebi'yle birlikte Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum adlı programına konuk oldu. Daha önce bir röportajında "35 yıllık evliyiz, 34 yılı Ahmet'i evde akşam yemeğine beklemekle geçti" diyen Berna Hanım, samimi açıklamalarda bulundu.

Bırakmam Seni kampanyasına telefonla bağlanarak yüklü miktar bağışta bulunan Bayan Çebi, eşine canlı yayında sürpriz yaptığını, Başkan Çebi'nin bu bağıştan haberi olmadığını açıkladı. "Gitti paralar" diye espri yapan Çebi, "Babam da, kız kardeşim de, kardeşimin eşi de bana destek oldular o süreçte. Ailem arkamda olduğunu hissettirdi" ifadelerini kullandı.

Berna Çebi şunları söyledi: "Şampiyonlukla ilgili hiç tereddütüm olmadı. Karagümrük yenilgisi sonrası Ahmet baya bir düşmüştü. Asla tereddüt etme dedim. Biz şampiyon olacağız."

BAŞKAN'IN EV HALLERİ

"Çok çalışıyor ama eskiden beri böyle. Yeni değil. Çalışmayı seviyor. Başarıyor da... Başkan olduktan sonra bu şekilde olacağını biliyordum. Evimizde Beşiktaş'ın takvimine göre her şeyimizi ayarlamaya başladık. Fedakarlık yaptık. Pişman da değiliz. Evde hepsi mutluluktan uçuyor. Kızlarımın ağladığını çok görmem ama bu kez ağladığını gördüm. Ortanca kızımın 'Anne babamı bu kadar mutlu gördüğüm için ağlıyorum' dediğini duydum. Ona, bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyorum. Ben onunla Beşiktaş'ı konuşmam. Telefonda bir şeyler konuşurken kulağıma gelenlerden biliyorum bazı şeyleri."

Berna Çebi, "Ahmet Bey'in en sevdiği futbolcu kimdi?" sorusunu düşünürken araya giren Beşiktaş başkanı "En çok seni seviyorum" diyerek jest yaptı.

Berna Çebi: Şampiyonlukla ilgili hiç tereddütüm olmadı

Berna Çebi: Şampiyonlukla ilgili hiç tereddütüm olmadı ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi candaş tolga ışık Berna Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.