Berlusconi'den şok sözler: Trump'ın eşi hoşuma gidiyor!

Önceki İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, seks skandallarının ardından bu kez de ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump hakkındaki açıklamalarıyla gündeme geldi.

İktidarı boyunca cinsiyetçi açıklamaları ve seks skandallarıyla gündemden düşmeyen eski başbakan Silvio Berlusconi, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Berlusconi'den şaşırtan açıklama: Trump'ın eşi hoşuma gidiyor Berlusconi, La7 televizyonunda katıldığı bir programda, "Trump'ın en sevdiğim yanı eşi Melania" dedi.

sdafkjhfkjasf

Sunucu, 80 yaşındaki Berlusconi’ye, kendisi gibi emlak sektöründen siyasete transfer olan Trump’la aralarında benzerlik kurulduğunu hatırlatıp, “Birçokları Trump için ‘Amerikan Berlusconi’ diyor. Bundan hoşlanıyor musunuz?” diye sordu.

Berlusconi'nin ise bu benzetmeye yanıtı ilginç oldu. Eski başbakan, “Benim için fark etmez. Fakat Trump hakkında, birçok erkek ve kadın gibi benim de nesinden hoşlandığımı söyleyeyim: Melania! Güzelliği, tarzı ve çekiciliği sebebiyle…” dedi.

Melania Trump ile yüzyüze tanışmadığını vurgulayan Berlusconi, “Hakkında çok olumlu şeyler duydum. Demokratlar bile onu eleştirmiyor” dedi.

asdfkjahdskjfdsa

Berlusconi geçen ay da Fransa’nın yeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron hakkında yaptığı yorumla tepki çekmişti.

Berlusconi, çiftin arasındaki 25 yıllık yaş farkına atıfla, “Güzel bir annesi olan iyi bir çocuk” demişti.

Berlusconi'den şok sözler: Trump'ın eşi hoşuma gidiyor! ile ilgili etiketler Donald Trump Melania Trump silvio berlusconi hoşuma gidiyor Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.