Berksan kimdir? Son durumu nedir? Kaza yaptı!

Berksan kimdir? Berksan, Edirne'den İstanbul'a dönerken kaza geçirdi. Ünlü şarkıcının son durumu ise merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki Berksan kimdir? Son durumu nedir? Detaylar haberimizde...

Berksan kimdir? Ünlü şarkıcı Berksan, Edirne'den İstanbul'a dönerken VIP aracıyla kaza geçirdi. Kaza 04.00 sıralarından gerçekleşti. Peki Berksan'ın son durumu nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Bir süredir ortalarda görünmeyen sevilen şarkıcı Berksan'dan hayranlarını korkutan bir haber geldi. Şarkıcı, Edirne'den İstanbul'a dönerken talihsiz bir kaza geçirdi.

VIP ARACIYLA KAZA YAPTI

2003 yılında Çilek şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Berksan, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Şarkıcı bu sabah kaza haberiyle hayranlarına büyük korku yaşattı. Berksan, Edirne'den İstanbul'a dönerken, 04.00 sıralarında VIP aracıyla kaza geçirdi.

OMZU VE BOYNU İNCİNDİ

Aracı hurdaya dönen şarkıcının omzu ve boynu incindi.

BERKSAN

Berksan Özer, 30 Mayıs 1979 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Profesyonel anlamda ilk sahne deneyimini 17 yaşında gerçekleştiren Berksan’ın babasının Ankara’da büyük bir gazinosu ve bir gece kulübü varmış.

18 yaşından itibaren hem sahneye çıkmaya hem de Kabare Bar adlı gece kulübünü işletmeye başlamış. Ankara Üniversitesi Amerikan Turizmi Ve Otelciliği bölümünden mezun oldu.

Babasını 1995 yılında kaybeden Berksan’ın annesi Gata’dan emekli hemşiredir ve Turaç Berkay Özer adında bir kardeşi vardır, aynı zamanda aranlörlüğünü yapmaktadır.

Müziğe ilkokul üçüncü sınıfta başladı. Babasın müziğe olan ilgini keşfetmesiyle, Ankara radyo evinin açtığı bir sınavla Türk sanat müziği çocuk korosuna girdi. Özgen Gürbüz yönetiminde beş yıl çocuk korosunda çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra Tuncay Yalın’dan şan dersleri almaya devam etti. Solo olarak ilk sahne deneyimini Ankara’da Cabare adlı gece clup da yaşadı. Birkaç yıl sonra yine aynı clup da istek üzerine sahneye çıktı.

Solo olarak çıktığı o kulüpte onu dinleyenler arasında, onu bu hayali için cesaretlendirecek ve teşfik edecek olan Fatoş Çinkitaş’la tanıştı. Macera böyle başladı… Bundan yaklaşık iki hafta sonra prodüktörü olacak Metin İlhan’la tanıştı. Ve İstanbul’a doğru yola çıkarak İstanbul’a yerleşti. Albümde bulunan şarkıları hazırladığı süre içerisinde yaklaşık iki yıl boyunca büyük bir clup da vokal olarak çalıştı.

2003 yılında ilk albümü “Çilek”i çıkarttı. Albümde14 şarkı yer alıyor. Bu şarkıların 13’ü onun imzasını taşıyor.

Berksan Özer, 2007 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Faruk Aksoy’un yaptığı “Çılgın Dersane Kampta” adlı sinema filminde Alp Kırşan, Ceyda Ateş, Okan Karacan, Paşhan Yılmazel, Simge Tertemiz, Sevil Uyar, Ozan Aydemir, Mustafa Topaloğlu, Cüneyt Arkın, Sibel Tüzün ile birlikte rol aldı.

Albümleri :

Stüdyo Albümü:

2003 – Çilek

2005 – Kalbime Dönüyorum

2007 – Bay Bay

2009 – Zaaf

2011 – Su

Maxi Single:

2006 – Öpüşelim mi?

2013 – Oh Oh

2014 – Berksan Ft Hande Yener – Haberi Var Mı?

Remiks Albüm :

2010 – Beni Seviyor

Filmleri ve Dizileri :

2007 – Çılgın Dershane Kampta

2008 – Üç Tatlı Cadı

2008 – Servet Avcısı

Berksan kimdir? Son durumu nedir? Kaza yaptı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.