Berkay'ın eşinden takipçisine sert sözler!

Ünlü popçu Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, bir takipçisinin "Rabbim bunlara çocuk veriyor" yorumuna "Parmaklarını koparırım" diyerek cevap verdi.

Kızının mevlitine beyaz mini bir elbiseyle katıldığı için eleştirilere maruz kalan Şahin, bir takipçisinin yoruma adeta çıldırdı.

"PARMAKLARINI KOPARIRIM"

Bir takipçisinin "Rabbim bide bunlara çocuk veriyor" yorumunu gören Şahin şu cevabı verdi: "Allah'ta sana şu söylediğinin aynısının bin katını versin. Pis kalpli, annesin bir de terbiyesiz. Sen biliyor musun Kur'an okunurken ne giydin ne yaptım? Senin o yorum yazan parmaklarını koparırım! Senin yaptığın şu yorum, benim giydiğimden de günah."

 "HADDİNİ BİL"

"Allah çocuğunu korusun senin gibi anadan bence! Sen kimsin ki Rabbimizi sorguluyorsun? Seni bulursam çok kötü yaparım Hadsiz! Haddini bil! Özür dile"

Berkay'ın eşinden takipçisine sert sözler! - Resim : 2

Berkay'ın eşinden takipçisine sert sözler! ile ilgili etiketler Berkay Şahin Özlem Ada Şahin eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.