Berkay'ın burnunun içi kamerayla incelendi!

Arda Turan tarafından burnu kırılan şarkıcı Berkay'ın 1 gün daha gözetim altında tutulacağı açıklandı.

Futbolcu Arda Turan tarafından darp edilen Berkay’ın doktoru Doç. Dr. Erdem Güven, Memoria Bahçelievler Hastanesi'nde ünlü popçunun son durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Güven, şunları söyledi:

Berkay Bey’in son kontrolünü biraz önce yaptık. Burnunun için kamerayla baktık. Genel durumun gidişinin çok iyi olduğunu ve burnunun toparlandığını, koymuş olduğumuz desteklerin gayet iyi desteklediğini gördük. Takip ve tedavisi devam ediyor. Bu şekilde tahminim, ekstra durum olmazsa yarın eve gitmesini planlıyoruz. Sonuçta bu bir travma ve bu travmada ortaya çıkabilecek değişik komplikasyonlara karşı tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Bu dönemde kontrol altında olmasını daha uygun gördük.

 Bu şekilde ek bir şey ortaya çıkmaması adına bugün de hastanede misafir edeceğiz kendisini. Biz tomografilerini çektik. İlk gün çok ayrıntılı olarak inceledik. Burnun içine koyduğumuz desteklerle, burnu eski şekilde tutuyoruz. Kaynama sağlanırsa, uzun dönemde problem yaşanmaz.

‘SES TELLERİNİ ETKİLEYEN BİR DURUM YOK’

Ses tellerini etkileyen bir durum yok. Sonuç itibarıyla, bir travma oluştu. Bu travmanın sonucunda burunda bir ödem ortaya çıktı, bu ödemin geçmesi için süreye ihtiyacımız var.”

Berkay'ın burnunun içi kamerayla incelendi! ile ilgili etiketler Arda Turan Berkay Şahin doktor Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.