Berkay'ı Jamaikalılar bile dinliyor!

YouTube’da tıklanma sayılarını illegal şekilde artıran sanatçıları hedef alan Berkay, “Gerçeği açıklayıp herkesi patlatacağım” diye tehdit savurmuştu. Ancak Berkay’ın kendi tık sayısını artırmak için de aynı yola başvurduğu iddia edildi.

Berkay, geçtiğimiz günlerde sahte tıklanma ve manipülasyon konularından dert yanmış, tüm sanatçılara şeffaflık çağrısı yapmıştı. Hatta bir adım daha ileri giderek "Gerçeği açıklayıp herkesi patlatacağım" diye tehdit savurmuştu. Ancak popçunun bu iddialı tutumu fos çıktı.

RAKAMLAR ŞİŞİRME

Berkay'ın son klibi Bana Sen Gel'in yüksek tıklanma rakamlarının şişirme olduğu anlaşıldı. Klibin tık sayısının yüksek olduğu ülkeler arasında Jamaika, Sri Lanka ve Gana da var. Berkay, özel yazılımla yurt dışından toplu tık satın almakla itham ediliyor.

Berkay, YouTube'un verilerine göre Türkçe müziğin esamesinin okunmadığı Jamaika, Sri Lanka ve Gana gibi ülkelerde çok popüler. Eğer bu veriler gerçek olsaydı, Berkay'ın sürekli bu ülkelerde konser vermesi gerekirdi. (Sabah)

Berkay'ı Jamaikalılar bile dinliyor! ile ilgili etiketler Jamaika Sri Lanka YouTube berkay gana tıklanma manipülasyon sahte tıklanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.