"Seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım!"

Arda Turan'ın eşine sarkıntılık yaptığı ve burnunu kırdığı iddia edilen şarkıcı Berkay, "Arda'ya seninle helalleşirim ama şartım var" dediğini söyledi.

Bir eğlence mekanında Arda Turan tarafında önce eşine sarkıntılık yapılıp ardından da burnu kırılarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Berkay gazeteci Kenan Erçetingöz'e açıklamalarda bulundu.

"SENİNLE BAŞ BAŞA 20 DAKİKA BİR ODADA KALALIM"

Berkay, usta gazeteci Kenan Erçetingöz'e şu açıklamayı yaptı:

"Bana bir şey olmaz diyen Arda Turan gününü görecek. Arda'ya seninle helalleşirim ama şartım var dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim dedim.

"ARAYA GİRENLERİN HEPSİNE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM"

Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem." 

 

"Seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım!" ile ilgili etiketler Arda Turan Kavga berkay Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.