Berkay Şahin'in zararı dudak uçuklattı!

Arda Turan tarafından burnu 15 yerden kırılan şarkıcı Berkay Şahin, 1 milyon lira zarara uğradığını iddia ederek ünlü futbolcuya tazminat davası açmak için düğmeye bastı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre ünlü futbolcu Arda Turan, iddialara göre 10 Ekim'de popçu Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e laf attı. Bununla da kalmayan Turan, şarkıcının burnunu kırdı. Özel hastanede ameliyat edilen Berkay ise önceki gün tedavisini tamamladı. Evine yollandı. Ancak bu durum şarkıcıya pahalıya patladı.

14 KONSERİ İPTAL OLDU

Buna göre Berkay, bu ay boyunca 14 konser yapacaktı. Konser başına ise 70 bin lira alacaktı. Fakat sağlık durumu nedeniyle konserleri rafa kalkınca, zararı 1 milyonu TL'yi buldu. Arda Turan'ı mahkemeye veren Berkay'ın ardından konser anlaşmalarından kar payı alan menajerlik şirketi de Arda'ya tazminat davası açmak için düğmeye bastı.

 HAPİS VE TAZMİNAT CEZASI ALABİLİR

Öte yandan hukukçular, futbolcu Arda Turan'ın 3.5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezası alabileceğini söyledi.

 

Berkay Şahin'in zararı dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Berkay Şahin Arda Turan dava
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.