20 Mayıs 2019
27 °
İstanbul
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
2 sa 54 dk
Akşam'a kalan süre
İmsak 03:46 Güneş 05:35 Öğle 13:06 İkindi 17:02 Akşam 20:26 Yatsı 22:07
Popüler Haberler

Berkay Şahin ve Ece Erken sarmaş dolaş görüntülendi!

Berkay Şahin ve Ece Erken sarmaş dolaş görüntülendi! TV8 ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programını sunan Ece Erken ile son dönemlerin gündemden düşmeyen ismi Berkay Şahin'in bir doğum günü partisindeki yakın halleri, aşk dedikodularını gündeme getirdi. Berkay Şahin ve Ece Erken'in sarmaş dolaş görüntülerini görmek isteyenler de internette konuyu araştırmaya başladı. İşte Ece Erken ve Berkay Şahin'in birlikte görüntülendiği kareler ve tüm detaylar...

Berkay Şahin ve Ece Erken sarmaş dolaş görüntülendi!

Berkay Şahin ve Ece Erken sarmaş dolaş görüntülendi! TV8 ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programını sunan Ece Erken ile son dönemlerin gündemden düşmeyen ismi Berkay Şahin'in bir doğum günü partisindeki yakın halleri, aşk dedikodularını gündeme getirdi. Berkay Şahin ve Ece Erken'in sarmaş dolaş görüntülerini görmek isteyenler de internette konuyu araştırmaya başladı. İşte Ece Erken ve Berkay Şahin'in birlikte görüntülendiği kareler ve tüm detaylar...

BERKAY ŞAHİN VE ECE ERKEN SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİ!

Geçtiğimiz akşam ünlü iş adamı Murat Karabova'nın doğum gününe katılan şarkıcı Berkay Şahin ve sunucu Ece Erken'in sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı.

İş adamı Murat Karabova, dün akşam yeni yaşını yakın dostlarının katıldığı bir partiyle kutladı.

Instagram hesabı Lost Secret'ın haberine göre; Dün gece Murat Karabova'nın doğum gününde geceye Ece Erken ve Şarkıcı Berkay'ın yakınlaşması damga vurdu.

İkinci bebeğine hamile olan eşi Özlem Ada Şahin olmadan partiye katılan Berkay, gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün etkisiyle Erken ile yakınlaştı.

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken (d. 11 Mayıs 1978, Çorlu), Türk televizyon sunucusudur.

Baba tarafı Samsunludur. Babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynadı. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 2003'te Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.

atv'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yaptı, fakat program 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti. atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de Aç Aç Kazan adlı programı sundu. 2011 yılında Kanaltürk'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını, ardından Beyaz TV'de yayımlanan Tatlım Benim adlı programı sundu. 2015-2017 yılları arasında ile TRT 1'de yayımlanan İyi Fikir programının sunuculuğunu yaptı.

Özel hayatı
1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi, 2009'da boşandılar.

Serkan Ucar ile 2014-2015 arasinda evli kalan Erken'in, 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu.

BERKAY ŞAHİN KİMDİR?

Berkay Şahin (d. 29 Aralık 1981, Ankara) veya tanınan adıyla Berkay, Türk şarkıcıdır.

1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir'de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul'da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

Diskografi
Stüdyo albümleri
Ele İnat (2010, Poll Production)
Aşk Melekleri (2014, Avrupa Müzik)
Arabest (2016, Avrupa Müzik)
Yansıma (2017, Avrupa Müzik)

Singlelar
Aşk Sadece (2012, Poll Production)
Doksana Bir Kala (2013, Poll Production)
Benim Hikayem (2015, Avrupa Müzik)
Uygun Adım (2016, Avrupa Müzik)