Berkay Şahin dava sonrası açıklama yaptı!

Berkay ile Arda Turan arasında geçen yıl yaşanan kavganın 3.duruşması bugün görüldü. Birçok suçtan yargılanan Turan'a 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verdi. Mahkeme, Turan'ın önceden kasıtlı bir suçtan mahkum olmamasını dikkate alarak verilen cezaların ayrı ayrı hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasını karalaştırdı. Ünlü şarkıcı Berkay, mahkemenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin’ın yargılandıkları davanın 3. duruşması bugün görüldü.

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık-müşteki Berkay Şahin ve avukatı katıldı. Sanık-müşteki Arda Turan'ın gelmediği duruşmada avukatı hazır bulundu. Son sözleri sorulmasının ardından kararını açıklayan mahkeme, sanık Berkay Şahin hakkında “hakaret” suçundan ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti.

Mahkeme, sanık Arda Turan'ın ise “cinsel taciz” suçundan beraatine, “ruhsatsız silah taşımak”tan 10 ay, “korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek”ten 10 ay ve “kasten yaralama” suçundan ise 1 yıl 15 gün olmak üzere toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Sanık Turan'ın daha önce kasıtlı bir suçtan mahkum olmamasını dikkate alan mahkeme, verilen cezaların ayrı ayrı hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasını da kararlaştırdı.

ARDA TURAN AÇIKLAMA YAPTI

Karar sonrası Arda Turan'ın sosyal medya hesabında açıklama yaptı.

Berkay Şahin dava sonrası açıklama yaptı!

Turan'ın bu açıklamasının ardından  Berkay Şahin de Instagram hesabından bir video çekerek açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı, "Güzel kardeşlerim bugünkü duruşmayla alakalı söylemek istediğim birkaç bir şey var. Öncelikle bugün yargılanan şahıs beraat etmedi, 2 yıl 8 ay ceza aldı. 'Kasten adam yaralamak', 'ruhsatsız silah taşımak', 'ruhsatsız silah ile ateş etmek' gibi birçok suçtan ceza aldı yani beraat etmedi. Mahkeme 2 yıl 8 ayı şöyle uygun gördü; yani, diyorki sen 5 yıl içinde bir suç işlersen herhangi bir suç en ufak bir suç dahi geçmişte aldığın suçlar ve o günkü suçun toplanacak ve bunu cezasını yatacaksın. Ama ben davamın arkasındayım, bir üst mahkeme yine başvuracağım, hakkımı arayacağım! Çünkü ben hakkımı aramazsam yarın bir gün hastane basanlar hala olacak, ruhsatsız silah taşıyanlar hala olacak, milletin yanında eşi kızı varken arkasından saldırıp kahpece burnunu kıranlar hala olacaktır. Ben böyle bir ülke istemiyorum. Böyle bir ülkede de hakkımı sonuna kadar aramak için bedeli neyse öderim." dedi.

Berkay Şahin dava sonrası açıklama yaptı! ile ilgili etiketler Arda Turan Instagram Berkay Şahin mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.