Berk Suyabatmaz kimdir? Burcu Esmersoy'u aldattı mı?

Burcu Esmersoy’u aldattığı konuşulan Berk Suyabatmaz'ın kısa süre önce gittiği ABD’de bir kadınla yakınlaştığı iddia edildi. Suyabatmaz'ın Esmersoy'u kiminle aldattığı merak konusu oldu. Peki Berk Suyabatmaz Burccu Esmersoy'u kiminle aldattı? Ayrıntılar haberimizde...

Güzel sunucu Burcu Esmersoy'la 15 aylık evliliğini bitirme karar alan Berk Suyabatmaz'ın ABD'de bulunduğu sırada bir kadınla yakınlaştığı ve Esmersoy'u aldattığı ortaya atılan iddialar arasında. Peki Berk Suyabatmaz Burcu Esmersoy'u kiminle aldattı? Ayrıntılar haberimizde...

Güzel sunucu Burcu Esmersoy'la 15 aylık evliliğini bitirme karar alan Berk Suyabatmaz, bekar hayatına çabuk alıştı. Miami'de olan işadamı, otellerin casinolarından çıkmaz oldu. Kumar oynarken paylaşım yapan Suyabatmaz'ın Esmersoy'u genç kızlarla aldattığı iddiası da gündeme bomba gibi düşmüştü.

Berk Suyabatmaz kimdir? Burcu Esmersoy'u aldattı mı?

KAFALAR KARIŞTI

Bu iddiaların yankısı sürerken önceki gün ABD'den kafaları karıştıracak bir paylaşım geldi. Arkadaşlarıyla New York'ta buluşan Suyabatmaz, yemekte çektiği kareyi Instagram'da paylaştı. Suyabatmaz'ın fotoğrafta etiketliği Mirel Okumuş'un paylaşımı ise kafa karıştırdı. Suyabatmaz'la aynı kareyi paylaşan Okumuş'un sadece işadamını etiketleyip kalp eklemesi dikkat çekti.

BERK SUYABATMAZ KİMDİR?

1978 yılının Mart ayında dünyaya gelen İş Adamı Berk Suyabatmaz aslen Antalya'lıdır ve Antalya'da dünyaya gelmiştir.

İş hayatı dışında sosyal hayatı ilede sıkça gündeme gelen Berk Suyabatmaz son olarak 2017 yılında güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy ile birlikteliğiyle sıkça gündeme gelmektedir.

Ayrıca sıkça sosyal medya hesapları üzerinden seyahat ettiği ve gezdiği yerleri paylaşan Berk Suyabatmaz'ın günümüzde oldukça fazla bir takipçisi vardır.

Geçmiş dönemlerde ismi Ayşe Özyılmazel, Neslişah Alkoçlar, Merve Hasman, Tuğçe Postoğlu, Deniz Marşan ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerle anılmıştır. Denizcilik sektörü üzerine iş hayatını sürdüren Berk Suyabatmaz ayrıca kayak sporları ilede ilgilenmektedir.

 

Berk Suyabatmaz kimdir? Burcu Esmersoy'u aldattı mı? ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.