Berk Oktay'ın eşini şok eden suç duyurusu!

Menajer Begüm Örnek'ten oyuncu Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu hakkında suç duyurusu...

Menajer Begüm Örnek, oyuncu Berk Oktay’ın avukat eşi Merve Oktay’ın kendisini dolandırıcılıkla suçlayıp hakaret ettiğini ileri sürerek, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

HT magazin'in haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi, 2 ay süreyle tedbir kararı aldı. Merve Oktay, bu sürede şiddet tehdidi ve küçük düşüren söz ve davranışlarda bulunması halinde 15 güne kadar zorlama hapsi uygulanacağına dair ihtar edildi.

8340784

MERVE OKTAY KİMDİR?

Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk bölümünde öğrenci olan Merve Şarapçıoğlu, adını Berk Oktay ile yaşadığı aşk ile duyurmayı başarmıştır. Çift, 2010 yılından beri birlikte. 28 yaşında olan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay ile evlendi. Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti, geçtiğimiz aylarda nişanlanmış ve hayranlarına bu güzel haberi duyurmuştu.

Berk Oktay'ın eşini şok eden suç duyurusu! ile ilgili etiketler Berk Oktay mahkeme avukat suç duyurusu merve oktay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.