Berk Oktay'ın eşinden çıplak fotoğraflara cevap!

Berk Oktay'ın avukatı ünlü oyuncunun çıplak fotoğraflarını basına eşi Merve Şarapçıoğlu 'nun sızdırdığını açıklamasından sonra Şarapçıoğlu'ndan cevap geldi.

Oyuncu Berk Oktay ve boşanma davası açtığı eşi Merve Şarapçıoğlu'nun hackerlar tarafından ele geçirildiği iddia edilen çıplak fotoğraflarının nereden yayıldığı ortaya çıktı. Berk Oktay ve avukatı, "Fotoğrafları Oktay'ın eşi Merve Sarapçıoğlu paylaştı" açıklamasının ardından Şarapçıoğlu'nun avukatı da açıklama yaparak "Olayın özenle kurgulanıp davanın seyrini değiştirmeye yönelik bir algı operasyonudur" dedi.

"PAYLAŞIMLARDAN EN BÜYÜK MAĞDURİYETİ MÜVEKKİLİM YAŞAMIŞTIR"

Berk Oktay ve avukatı: 'İstanbul Siber Suçlar Şube Müdürlüğü konuyla ilişkin raporları hazırladı. Fotoğrafları Oktay'ın eşi Merve Sarapçıoğlu paylaştı" açıklamasına sessiz kalamayan Şarapçıoğlu cephesinden yanıt gecikmedi. Şarapçıoğlu'nun avukatı yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: "Müvekkilim Merve Şarapçıoğlu Oktay ve boşanma sürecinde olduğu eşi Berk Oktay'ın sosyal medya hesaplarının ve müvekkilimin iCloud hesabının çalınarak, mahrem fotoğraflarının paylaşılması olayı ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde bazı basın ve yayın organlarında asılsız ve mesnetsiz haberler yapılmıştır. İlgili hesaplardan yapılmış olan paylaşımlardan en büyük mağduriyeti müvekkilim yaşamış ve mahrem fotoğrafları paylaşılmıştır. Bu olayla ilgili kendisi de şikayetçi olmuştur. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ilgili soruşturma halen devam etmekte olup ilgili adli makamlar konu üzerinde çalışmaktadır. Müvekkilim de faillerin bulunarak cezalandırılması için elinden gelen yardımı yapmaktadır.

 

 

 

 

Berk Oktay'ın eşinden çıplak fotoğraflara cevap! ile ilgili etiketler Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu çıplak fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.