Berk Oktay'dan yeni sevgilisi hakkında açıklama!

Secgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile olan ilişkileri hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu Berk Oktay, Çok şükür, mutluyuz. Herkesin bayramını gönülden kutluyoruz" dedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Berk Oktay ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam bir restoranda objektiflere yansıdı.

Ortak arkadaş grubuyla Nişantaşı'nda kebap keyfi yapan ikili, yaklaşık dört saat kaldıkları mekandan gece yarısı ayrıldı.

Berk Oktay'dan yeni sevgilisi hakkında açıklama!

"ÇOK MUTLUYUZ"

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Berk Oktay, "Çok şükür, çok mutluyuz. Herkesin bayramını gönülden kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Şubat ayında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'dan boşanan Berk Oktay, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açmıştı. Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile yer aldığı fotoğrafı "Rabbimin armağanı... Sefa geldin gönlüme" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

Berk Oktay'dan yeni sevgilisi hakkında açıklama! ile ilgili etiketler Berk Oktay Aşk Yıldız Çağrı Atiksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.