Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti kır düğünüyle Eylül ayında evleniyor

Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Berk Oktay ile nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy’un düğün tarihleri belli oldu. Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülenen çift, Eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz sene Şubat ayında nişanlanan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden güzel haberler geldi. Önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken objektiflere takılan çiftten Berk Oktay sevilen dizi Yasak Elma’daki geleceğinden bahsetti.

Düğün hazırlıkları için artık yavaş yavaş geri sayıma geçtiklerini söyleyen Oktay, yaz sezonu sonrasında Eylül ayında nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy ile nikah masasına oturacaklarını söyledi. Düğün için Çeşme veya İstanbul arasında bir tercih aşamasında olduklarını kaydeden Oktay, "Salon düğünü olmayacak. Eylül ayında kır düğünü düşünüyoruz. Ancak yer belli değil. Çeşme ya da İstanbul olacak. Sanırım büyük ihtimalle İstanbul olacak" ifadelerine yer verdi.

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti kır düğünüyle Eylül ayında evleniyor

Eski İngiliz futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham'ın nikah masasına oturduğu Nicola Anne Peltz'e sevgisini göstermek adına soyadını alması ile ilgili yorumda bulunan Oktay, "Ben böyle bir şey yapmam" derken nişanlısı Atiksoy’da onu destekledi.

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti kır düğünüyle Eylül ayında evleniyor - Resim : 2

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve 6. sezona doğru emin adımlarla yoluna devam eden Yasak Elma dizisindeki Çağatay karakterinden de bahseden Berk Oktay geleceği konusunda, “Yapımcımızla oturup görüşürüz. Ama şu an net bir şey söz konusu değil. Senaryonun gidişatına göre. Kısmet” dedi.

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti kır düğünüyle Eylül ayında evleniyor ile ilgili etiketler Berk Oktay Yıldız Çağrı Atiksoy Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.