Berk Oktay eşine şiddet uyguladı mı?Neler söyledi?

Berk Oktay geçtiğimiz günlerde eşine şiddet uyguladığı ile ilgili iddialar yer aldı. Oktay şi Merve Şarapçıoğlu'na şiddet uyguladığı iddialarıyla ilgili konuştu. Vatandaşlar Berk Oktay'ın neler söylediğini ve şiddet uygulayıp uygulamadığını merak ediyor. Peki Berk Oktay eşine şiddet uyguladı mı? Neler söyledi? Detaylar haberimizde...

Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu'nun önce Instagram hesapları hacklendi sonra çıplak fotoğrafları sızdı. Sonrasında ise yeni bir iddia ortaya atıldı.Savaşçı dizisinde ekranlara gelen ünlü oyuncu Berk Oktay, eşi Merve Şarapçıoğlu'na şiddet uyguladığı iddialarıyla ilgili konuştu. Peki Berk Oktay eşine şiddet uyguladı mı? Neler söyledi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Berk Oktay eşine şiddet uyguladı mı?Neler söyledi?

Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu'nun önce Instagram hesapları hacklendi sonra çıplak fotoğrafları sızdı. Ardından ise bomba bir iddia ortaya atıldı. Berk Oktay o iddiaya sessiz kalmadı.

"6-7 YIL ÖNCESİNE AİT"

Berk Oktay, eşini dövdüğü iddiaları için, “Şiddet uygulamadım. Sosyal medyada dolanan sargılı fotoğraflar 6-7 yıl öncesine ait” dedi.


HT Magazin'den Arif Hür'ün haberine göre, Berk Oktay’ın 1.5 yıllık eşi Merve Şarapçıoğlu, “Eşim sadakatsiz biri, bana şiddet de uyguladı. Bana güvenmediği için parasını ailesi yönetiyordu” diyerek boşanma davası açmıştı.

Sosyal medya hesaplarının hack’lenmesiyle yüzü sargılı fotoğrafları ortaya çıkan Şarapçıoğlu, toplam 500 bin TL tazminat talep etmişti.

"OLAY ARTIK YARGIDA"

Berk Oktay, süreçle ilgili sessizliğini yakın çevresine bozdu: “Şiddet uygulamadım. Sosyal medyada dolanan sargılı fotoğraflar 6-7 yıl öncesine, Merve’nin estetik yaptırdığı döneme ait. Ortada çekişmeli bir boşanma süreci var. Boşanma sürecinde herkes birtakım ithamlarda bulunuyor. Olay artık avukatlarda ve yargıda.”

Berk Oktay-Merve Şarapçıoğlu çifti altı yıllık flört döneminin ardından 2016’da dünya evine girmişti.

Berk Oktay eşine şiddet uyguladı mı?Neler söyledi? - Resim : 2

BERK OKTAY
2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV'de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırmaktadıydı. Nisan'da Fox (Türkiye)'de başlaması planlanan Savaşçı dizisinde başrol oynuyor.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ
2007-2008 - Tatlı Bela Fadime (Levent)(TV Dizisi)
2008-2009 - Akasya Durağı (Murat Aydın)(TV Dizisi)
2009-2012 - Arka Sokaklar (Sinan)(TV Dizisi)
2010-2010 - Umut Yolcuları (Sinan)(Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2012-2013 - Alev Alev (Murat)(TV Dizisi)
2013-Benim Hala Umudum Var (Hakan Demirer)(TV Dizisi)
2014-Aşktan Kaçılmaz (Berzan) (TV Dizisi)
2015-İlişki Durumu: Karışık (Can)(TV Dizisi)

MERVE ŞARAPÇIOĞLU
Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk bölümünde öğrenci olan Merve Şarapçıoğlu, adını Berk Oktay ile yaşadığı aşk ile duyurmayı başarmıştır. Çift, 2010 yılından beri birlikte. 28 yaşında olan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay ile evlendi.

BERK OKTAY'IN ROL ALDIĞI DİZİ SAVAŞÇI
Savaşçı dizisinin akışı 15 Temmuz 2016'dan itibaren başlar. Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay) ve Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) daha önceki davalarda içeri alınmış ve alıkonmuş iki Türk subayıdır. 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası devletin üst kurumları Kopuz'un göreve dönmesini ister. Kopuz, eskiden liderliğini yaptığı "Kılıç Timi" kadrosunun kurulması şartıyla göreve döneceğini söyler. Başlarda itiraz edilse bile sonradan Albay Kopuz'un göreve dönmesi için Kılıç Timi toplanır. Kılıç Timi'nden bazıları ordudan atılmış, bazıları içeri atılmış olsa bile ordudan atılanlar göreve yeniden alınır. Ergenekon ve türü davalarda içeri atılmış askerler içeriden çıkarılır ve görevlerine geri dönerler. Göreve döndükten sonra sınır ötesi harekatlara katılırlar, PKK ile çatışmalara girerler akış bu şekilde devam etmektedir.

 

 

Berk Oktay eşine şiddet uyguladı mı?Neler söyledi? ile ilgili etiketler Berk Oktay Şiddet eşine uyguladı mı neler söyledi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.