Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle!

Ünlü oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medya hesabı yine hacklendi. Oyuncunun uygunsuz videosu internette paylaşılmasından sonra gündemde konuşulan konular arasına girdi. Daha önce ise hackerler tarafından eşi Merve Şarapçıoğlu ve kendinisinin uygunsuz fotoğrafları paylaşıldı. Berk Oktay'ın tuvalette çıplak videosunu izle! Detaylar haberimizde...

Daha önce hackerler tarafından nisan ayında eşi Merve Şarapçıoğlu ve kendisinin uygunsuz fotoğrafları yayınlanan oyuncu Berk Oktay'ın bu sefer ise tuvalette çekilen videosu paylaşıldı. Sosyal medyada yayılan video gündemde konuşulan konular arasına girdi. İşte Berk Oktay'ın tuvalette çıplak videosunu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle!

Geçtiğimiz Nisan ayında hackerler tarafından eşi Merve Şarapçıoğlu ve kendinisinin uygunsuz fotoğrafları yayınlanan oyuncu Berk Oktay'ın bu seferde tuvalette çekilen videosu paylaşıldı.

TUVALETTE ÇIPLAK VİDEOSU YAYINLANDI

Sosyal medya hesaplarından kendisinin çıplak fotoğrafını ve çıplak bir kadınla çekilmiş uygunsuz fotoğrafları paylaşılan Berk Oktay, yine hacklendi.

 Oyuncun hacklendiği dün akşam Twitter'da TT olmasının ardından ortaya çıktı. Savaşçı isimli dizide oynayan yakışıklı oyuncunun, bu seferde tuvalette çekilen ve ifşa edilen başka bir videosu sosyal medyayı salladı.

Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle! - Resim : 2

Söz konusu videoda ünlü oyuncunun tuvaletini yaptıktan sonra uygunsuz görüntüleri yer alıyor.

Yayıncılık ilkeleri gereği uygunsuz görüntüleri yayınlayamıyoruz!

Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle! - Resim : 3

Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle! - Resim : 4

 

BERK OKTAY KİMDİR?
Berk Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğmuştur.Türk aktör ve manken. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı.

Annesi öğretmen, babası da muhasebe müdürüdür. Ortaokul ve liseyi Ankara'da okudu. Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğinden mezun oldu.
16 yaşında modellik yapmaya başladı. 2000 senesinde 18 yaşında Ankara'da bir modellik ajansına kaydoldu. Sonra İstanbul'a gelip Uğurkan Erez'le çalıştı, 2001 yılında Best Model'e katılıp 'Gelecek Vaat Eden Model seçildi.

2003 yılında Best model Of Türkiye yarışma'sını kazanarak en iyi markların yüzü oldu.

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye çıktı. Mankenlik kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı.

Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle! - Resim : 5

Yarım kalan Üniversite eğitimini tamamlamak için 2006 yılının sonlarında Türkiye'ye döndü. 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan film teklifi aldı. Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı.

2008 yılında "Tatlı Bela Fadime" adlı dizi ile dizi hayatına başladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. 2012 yılında Türker İnanoğlu'nun yapımcılığında ATV'de yayınlanan "Alev Alev" adlı dizide İlker İnanoğlu, Rojda Demirer, Berk Oktay, Hande Soral beraber başrolde oynadı.

2013 yılında yayınlanan ve Gizem Karaca, Berk Oktay, Şükrü Özyıldız ile beraber rol aldığı "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı.

Berk Oktay, 2013 eylül ayında evinde beslediği Cash adında Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak yüzünden yaralandı, hastanede yüzüne 35 dikiş atıldı.

Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle! - Resim : 6

Berk Oktay, 21 Ağustos 2016 tarihinde evlendi. Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ
2007-2008 - Tatlı Bela Fadime (Levent)(TV Dizisi)
2008-2009 - Akasya Durağı (Murat Aydın)(TV Dizisi)
2009-2012 - Arka Sokaklar (Sinan)(TV Dizisi)
2010-2010 - Umut Yolcuları (Sinan)(Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2012-2013 - Alev Alev (Murat)(TV Dizisi)
2013-Benim Hala Umudum Var (Hakan Demirer)(TV Dizisi)
2014-Aşktan Kaçılmaz (Berzan) (TV Dizisi)
2015-İlişki Durumu: Karışık (Can)(TV Dizisi)

Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle! - Resim : 7


ROL ALDIĞI DİZİ SAVAŞÇI
Savaşçı dizisinin akışı 15 Temmuz 2016'dan itibaren başlar. Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay) ve Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) daha önceki davalarda içeri alınmış ve alıkonmuş iki Türk subayıdır. 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası devletin üst kurumları Kopuz'un göreve dönmesini ister. Kopuz, eskiden liderliğini yaptığı "Kılıç Timi" kadrosunun kurulması şartıyla göreve döneceğini söyler. Başlarda itiraz edilse bile sonradan Albay Kopuz'un göreve dönmesi için Kılıç Timi toplanır. Kılıç Timi'nden bazıları ordudan atılmış, bazıları içeri atılmış olsa bile ordudan atılanlar göreve yeniden alınır. Ergenekon ve türü davalarda içeri atılmış askerler içeriden çıkarılır ve görevlerine geri dönerler. Göreve döndükten sonra sınır ötesi harekatlara katılırlar, PKK ile çatışmalara girerler akış bu şekilde devam etmektedir.


BERK OKTAY'IN EŞİ MERVE ŞARAPÇIOĞLU KİMDİR?
Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk bölümünde öğrenci olan Merve Şarapçıoğlu, adını Berk Oktay ile yaşadığı aşk ile duyurmayı başarmıştır. Çift, 2010 yılından beri birlikte. 28 yaşında olan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay ile evlendi. Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti, geçtiğimiz aylarda nişanlanmış ve hayranlarına bu güzel haberi duyurmuştu.

BERK OKTAY'IN ROL ALDIĞI ARKA SOKAKLAR DİZİSİ

Arka Sokaklar, 12 sezondur Kanal D'de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. 2018 Eylül'den itibaren 13. sezonu yayınlanıp Bizimkiler dizisinin rekorunu eşitleyecek. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamları konu alınıyor. Dizi, Kanal D'de yayımlanmaktadır. Aynı zamanda eski bölümleri akşam üzeri Kanal D'de yayınlanmaktadır.

Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren emniyet müdürü Rıza Baba olur.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nın üstlendiği dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yazmıştır. Dizinin yapım şirketi Erler Film'dir. Dizinin müzikleri Murat Evgin tarafından yapılmıştır.

Berk Oktay'ın çıplak videosu gündeme oturdu! İzle! ile ilgili etiketler Berk Oktay video çıplak görüntü tuvalet izle
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.