Berk Oktay çıplak fotoğraflar için ilk kez konuştu

Çıplak fotoğrafları yayınlanan oyuncu Berk Oktay, geçen akşam bir mekandan çıkarken gazetecilerinin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

Oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu’nun geçen aylarda sosyal medya hesapları hack’lenmiş ve uygunsuz fotoğrafları paylaşılmıştı.

Yaşanan bu olaylar sonrası da Merve Şarapçıoğlu eşi Berk Oktay’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek 250 bini maddi, 250 bini manevi toplam 500 bin TL tazminat istemişti.

 ”ADLİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR”

Berk Oktay dün akşam bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Oktay, uygunsuz fotoğraflarla alakalı muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı. Oktay, muhabirlerin ”Görüntüleri izlediğinizde ne hissettiniz?” sorusuna, ”Adli süreç devam ediyor. Konuşmaya gerek yok. Kötü bir durum. Herkesin hissettiklerini hissettim” dedi. Berk Oktay, ”Rüzgar kayadan sadece toz alır” diyerek isim vermeden göndermede bulundu.

Berk Oktay çıplak fotoğraflar için ilk kez konuştu

 

 

 

Berk Oktay çıplak fotoğraflar için ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Berk Oktay Çıplak Merve Şarapçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.